Instagram profili koji će vam biti poput najbolje prijateljice

Instagram profili koji će vam biti
poput najbolje prijateljice

Moć društvenih mreža je nevjerojatna u što smo se još jednom uvjerili u posljednjih nekoliko dana kada su upravo društvene mreže bile najbrži način za širenje najnovijih informacija s područja pogođenih potresom. Osim što nas ujedinjuju kada nam je najteže, društvene mreže već su neko vrijeme gotovo nezaobilazni dio naše svakodnevice. Kao jedan od najpopularnijih društvenih mreža koju mnogi među nama koriste svakodnevno je Instagram. Uvijek s fokusom na fotografiju, Instagram se od svojih početaka do danas bitno promijenio. Zamišljen kao društvena mreža na kojoj s prijateljima možete podijeliti svoje fotografije, Instagram je prerastao u platformu na kojoj su mnogi skupili milijune pratitelja, izgradili brend i pronašli prostor na kojem su mogli izraziti svoju kreativnost, ali i svoje stavove. Baš poput većine stvari i svih drugih društvenih mreža, Instagram bez sumnje ima svoju negativnu i svoju pozitivnu stranu.

No, s obzirom na to da smo u posljednjih nekoliko dana, tjedana i mjeseci preplavljeni lošim vijestima, odlučili smo zaviriti na onu sunčanu stranu Instagrama i otkriti vam nekoliko naših omiljenih profila na kojima ćete pronaći onu dozu optimizma, motivacije i razumijevanja koja nam je trenutno svima potrebne

Instagram profili koje obožavamo

Njihove objave su prepoznatljive u gomili i one koje donose smisao besciljnom scrollanju. Jednako duhoviti i inspirativni, realni i sanjarski, ovi Instagram profili otkrivaju koliko dobre društvene mreže zapravo mogu biti. Iza njih nalaze se kreativke iz cijelog svijeta čije inspirativne objave našu svakodnevicu zaista čine boljom. Baš poput najbolje prijateljice, ove će Instagram adrese biti mjesto kojem ćete se okrenuti kada ste sretni i tužni, kada vam nedostaje motivacije ili kada vam je potreban predah.

Samo neke od stotine inspirativnih, divnih i pozitivnih profila donosimo u nastavku!

@theinsecuregirlsclub

Kada bi najbolja prijateljica bila Instagram profil, bila bi ovaj Instagram profil!

Učitati još
Zatvori