‘Infinity’ bazen u Crnoj Gori koji ostavlja bez daha

Već smo pisali o Regent Porto Montenegro, luksuznom hotelu u Crnoj Gori koji je krajem prošle godine odnio titulu najboljeg Novog luksuznog hotela Europe (Luxury New Hotel for Europe). Osim prestižne titule, hotel ovu, novu sezonu počeo je s otvorenjem  Porto Montenegro Yacht Cluba koji svojim sadržajem stoji rame uz rame sa svim svjetskim najprestižnijim ‘yacht’ klubovima.

Kompleks je projektirao i dizajnirao Tino Zervudachi iz MHZ Design u Parizu, a donosi ekskluzivni ‘Memebers Lounge’ sa sobom za sastanke i privatnom blagavaonicom iz koje puca pogled na 64 metra dugački ‘infinity-edge’ bazen i restoran na otvorenome.

Prekrasan eksterijer s beskrajnim bazenom u kombinaciji s pogledom na vezove sportskih, trkaćih jahti, fitness centra, teniskih igrališta, restorana, noćnog kluba i bara čini ovaj klub impresivnim centrom sportskog i društvenog života.

Uz bazen se na udobnim ležaljkama može se odmarati do 188 gostiju, pritom kušajući najbolje, probrane mediteranske delicije, stručno miješane koktele i vrhunski izbor stranih i domaćih vina koje ekskluzivno svojim gostima omogućuje Porto Montenegro Yacht Club.

Foto: Instagram

0