Crteži inspirirani raskošnom faunom za najljepše zidne okvire

Crteži inspirirani raskošnom faunom
za najljepše zidne okvire

@indris_art

Ako tražimo inspiraciju za nešto, najčešće u ruke uhvatimo pametne telefone i otvaramo društvene mreže. No, ona najljepša i pročišćena inspiracija ustvari je cijelo vrijeme svuda oko nas. Barem tako svoju misiju objašnjava brend Indris Art.

Crteži inspirirani životinjama više su od umjetnosti, naime na njima se nalazi raznovrsna fauna koja prikazuje poznate i one manje poznate životinjske vrste. Često čujemo da su životinje čovjekov vjeran prijatelj, no čovjek ih modernim načinom života sve češće dovodi u opasnost do potpunog izumiranja pojedinih vrsta.

Crteži inspirirani raznolikošću faune

@indris_art

Ilustratorica iza brenda – Ola Lacheta kontinuirano traži inspiraciju u ljepotama naše Planete. Tako je obično platno postalo savršena podloga za jedinstvene crteže posvećene divljim i domaćim životinjama. No, iza crtanja postoji jedna puno veća ideja, a to je da svakoga tko poželi svoj zid ukrasiti jednim primjerkom potakne na razmišljanje o ugroženim vrstama i kako ih možemo zaštititi.

Divan poklon i ukras za dom

Crteži nastali u Indris Art studiju nastaju na pamučnom platnu i oslikani su najfinijim akrilnim bojama kroz akvarele, olovku i druge tehnike. Kolekcije su i tematski podijeljene pa ćete se na njihovom webshopu lako snaći i izabrati svoju najdražu životinju.

@indris_art
@indris_art

Ready-made gift paketi divan su i originalan poklon, a crteži se mogu naručiti i po želji. Naime, kupljeni crteži neće samo uljepšati zidove i dom ljubitelja životinja već se dio prihoda odvaja za nekoliko neprofitnih organizacija koje marljivo rade na pitanjima očuvanja životinja kojima prijeti istrebljenje.

@indris_art
@indris_art

Foto: Instagram (@indris_art)

Učitati još
Zatvori