IKEA je otkrila svoj božićni shop, a u njemu možete pronaći sve za blagdane
IKEA je otkrila svoj božićni shop, a u njemu možete pronaći sve za blagdane

IKEA je otkrila svoj božićni shop, a u njemu
možete pronaći sve za blagdane

Službeno nam je stigao studeni, a to znači da su pripreme za Božić u punom jeku. Možemo reći da jednom kada prođe listopad i kada uđemo u hladnije mjesece godine naš blagdanski duh se ponovno budi i počinjemo razmišljati o blagdanskom uređenju doma. U studenome božićne ukrase vadimo iz spremišta i počinjemo s ukrašavanjem vlastitog životnog prostora. Lampice, dekorativni predmeti, mirisne svijeće i božićna zvijezda kreću krasiti naše domove. Naravno, jednom kada krenemo s ukrašavanjem doma vrijedi i početi razmišljati o poklonima.

Svake godine jedan od najvećih problema nam je upravo kupnja poklona. Koji poklon kupiti svojim najmilijima uvijek je težak zadatak. Svake godine vjerno pratimo shopping vodiče u nadi da ćemo pronaći savršen poklon za Božić, a ideja nikad dosta. Iako brojni brendovi kreću s prodajom poklona u drugoj polovici studenog, nije na odmet ranije provjeriti ponudu koja se nudi. Jedan od brendova koji je već sada izbacio svoju ponudu božićnih poklona i dekoracija za nadolazeće blagdane jest IKEA. Točnije, IKEA je otvorila svoj gift shop koji možete pronaći online i u trgovini.

IKEA gift shop u kojem možete pronaći sve za blagdane

U novom IKEA gift shopu možemo pronaći razne poklone, ali i dekoracije kao i sve što vam treba za zamatanje najljepših poklona. Možda je najbolja stvar u cijelom IKEA gift shopu to što su proizvodi određeni cjenovnim rangom. Točnije, dijele se na poklone do 75 kuna (10€), 190 kuna (25€) i 375 kuna (50€). To znači da zaista možete pronaći divne, a povoljne poklone za vaše najbliže. Ono što je nama zapelo za oko su divni papiri za zamatanje, ali i ukrasne vreće koje će vam sigurno dobro doći ovog Božića.

Također, IKEA ima i savršene poklone za one najmlađe. Od igračaka, leggo kockica pa sve do maštovitih dekoracija za dječju sobu IKEA zaista ima sve što vam je potrebno kako bi vašem mališanu uljepšali blagdansku sezonu. Stoga vam jedino preostaje pogledati IKEA gift shop ponudu, a najbolje komade izdvajamo u nastavku.

Pokloni za najmlađe članove obitelji

Foto: IKEA

Učitati još
Zatvori