Igrajte golf sa stilom na Golf igralištu Adriatic

Golf igralište Adriatic nalazi se u Istri, mjestu Alberi u Savudriji, na jednom od najljepših dijelova hrvatske obale, u tihoj uvali s direktnim pogledom na Portorož, Piran, Trst, Grado uz lijepe bijele obrise austrijskih Alpa. Profesionalno golf igralište s 18 polja ukupne dužine 6.360 metara, PAR 72, karakterizira zanimljivo oblikovanje uklopljeno u prirodni okoliš, a izazovno igračima svih vještina.

kempinskigolf7

Na golf igralištu Golf Adriatic, kao i na svim igralištima uz more, vjetar može igrati značajnu ulogu, zajedno sa strateški postavljenim bunkerima i vješto oblikovanim greenovima. Igralište je doslovno stopljeno u krajolik, oblikovano stijenama, prirodnim jezercima te zimzelenim i tipičnim raslinjem za mediteransko podneblje. Na svakom polju nalazi se 5 startnih pozicija što pruža dodatne izazove igračima ovisno s kojih teejeva se odluče odigrati igru. Sa svakog polja pruža se jedinstven prizor krajolika što se i očituje u njihovim opisnim nazivima poput: Vineyard, Seaview, Olivetree, Romanic Church…
Igralište je dizajnirano od strane golf arhitekta Dietharda Fahrenleitnera i arhitektice Barbara Eisserer kojima je dodijeljena austrijska „Golf Art Landscape“ nagrada.

kempinskigolf6

Klupska kuća je moderna građevina koja na svojoj jedinstvenoj poziciji gostima pruža prekrasan pogled gdje god se nalazili – u baru, restoranu, ispred kuće ili na panoramskoj terasi. Klupska kuća golferima nudi ugodnu pripremu za igru od svlačionica s tuševima i ormarićima za odjeću, skladište opreme za golfere te dućan s golf opremom. Na recepciji kluba gosti će dobiti sve informacije od osoblja koje im je uvijek na raspolaganju.

kempinskigolf9

Iskoristite slobodne trenutke za opuštanje u intimnom ozračju moderno opremljenog golf bara ili na terasi s pogledom na golf igralište. Uživajte u gastronomskoj ponudi restorana smještenog na prvom katu klupske kuće koji predstavlja kutak inspiracije za svakog posjetitelja, s pogledom na Jadransko more, brežuljke golf igrališta, snježne Alpe, uz promijenive slike tijekom dana do noći.

kempinskigolf8

U restoranu klupske kuće svakodnevno tijekom cijele godine možete uživati u širokoj enogastronomskoj ponudi istarske te internacionalne kuhinje. Ovaj restoran osim za intimnije proslave, idealno je mjesto i za veće svečanosti, kapaciteta 150 mjesta, kada se restoran pretvara u najljepše mjesto za proslavu vaših važnih trenutaka i dugo sjećanje. Restoran Skiper nalazi se uz otvoreni bazen Rezidencije Skiper, koji osim posebne lokacije za lijepih dana nudi pogled na savudrijsku valu, pitoreskni Piran, Trst te austrijske Alpe. Restoran je kapaciteta 50 mjesta, nudi zdrava mesna jela s žara i slastice.

kempinskigolf2

Golf akademija u golf klubu Adriatic nudi organizirane škole golfa, individualnu nastavu i zabavne animacijske škole vođene od strane profesionalnih golf učitelja. Nastava se odvija na vježbalištima za dugu i kratku igru u neposrednoj blizini klupske kuće. Početni udarci vježbaju se na prostranom vježbalištu koje osim mogućnosti vježbanja s travnatih pozicija nudi i vježbu s mata ispod nadstrešnice. Kratki udarci uvježbavaju se na putting i chipping greenu. Za školu golfa polaznicima nije potrebna oprema, jer je na raspolaganju za odvijanje nastave i vježbu. Ukoliko se odlučite za nabavku svoje opreme, u klupskoj kući nalazi se dobro opremljen dućan.

kempinskigolf10

Boško Balaban na golf turniru Golf igrališta Adriatic

Priuštite si nezaboravan odmor u jednom od moderno opremljenih apartmana, uživajte u bogatoj gastronomskoj ponudi, te raznovrsnim športsko-rekreativnim aktivnostima na usluzi. Rezidencija Skiper nudi apartmane za najam i kupnju. U ovom romantičnom kraju i prekrasnom naselju već su mnogi pronašli svoj raj za odmor i uživanje.

kempinskigolf3

Uz apartmansko naselje Rezidencije Skiper nalazi se Hotel Kempinski Adriatic, prvi luksuzni spa hotel s 5 zvjezdica uz more. Sve sobe opremljene su vrhunskom opremom i tehnikom istančanog ukusa, a uz to je naravno i internet veza za goste hotela. Predivni trenuci garantirani su i u restoranima i barovima hotela i plaže, te u Carolea Spa centru. Hotel nudi za najmlađe tzv. Kempi Kids’Club i dječji bazen.

kempinskigolf4

Golf igralište Adriatic lako je dostupno iz brojnih velikih europskih gradova bilo automobilom, zrakoplovom ili brodom. Smješteni smo u Alberima, Savudriji na Crvenom Vrhu. Automobilom se najlakše prilazi Istarskim Ipsilonom izlaz Umag-Savudrija (ili iz smjera Italije od Plovanije smjer Umag). Za sve dodatne informacije kontaktirajte Rezidenciju Skiper na sljedećem linku.

kempinskigolf1

0