Ideje za uređenje interijera pronađite u popularnoj seriji Suits

Ideje za uređenje interijera pronađite
u popularnoj seriji Suits

SUITS -- "Intent" Episode 415 -- Pictured: (l-r) Meghan Markle as Rachel Zane, Patrick J. Adams as Mike Ross -- (Photo by: Shane Mahood/USA Network)

Ljubavna priča teksture, materijala i boje

Za sve obožavatelje fantastične američke TV drame Suits koja je upravo završila s prikazivanjem sedme sezone, donosimo najbolje od dizajna interijera s njihovog seta. Ne samo da će vas inspirirati, već ćete ga lako preslikati u svoj ured i dom. Imaginarna odvjetnička tvrtka Pearson-Specter-Litt smještena je u staklenom neboderu u centru New Yorka. Napeta radnja vrti se oko prikrivanja tajne Mikea Rossa, Patrick J. Adams, koji nikada nije završio Harvard, a radi za Harvey Spectera, Gabriel Macht, jednog od najboljih odvjetnika u zemlji. Ovo definitivno nije tipična odvjetnička serija, već uzbudljiva drama isprepletena intrigama, dramatičnim ljubavima i priči o odanosti. Serijal se snimao na nekoliko lokacija uključujući New York i Toronto gdje su princ Harry i Meghan provodili svoje prve mjesece daleko od očiju javnosti. Prvo što primijetimo nakon izlaska iz dizala su zidovi obloženi toplim drvetom. Unutrašnjost ureda u kombinaciji sa staklenim pregradama, nešto hladnijim nijansama na zidovima te decentnim detaljima. Stanovi su također uređeni minimalistički, luksuzno, čistih linija, upotpunjeni panoramskim pogledom na grad koji jednostavno zaustavlja dah.

Jastuci-Meghan Markle i Patrick J. Adams

Meghan Markle u ulozi Rachel Zane

Ured iz kojega ne želite ići doma u 5 sati

Čak i ako vam ured nije velik, poslužite se trikom postavljanja staklenih stijena koje daju dojam otvorenog prostora. Svaki ured uređen je prema stilu karaktera, svom uredu i vi možete dodati dašak osobnosti. Sve popularniji moderni dizajn osvojit će i najstarije klasičare, a lako se kombinira u svaki ured i stan.

Harvey office

Ured popularnog Harveya Spectera kojeg glumi Gabriel Macht savršeno pristaje uz njegov karakter. Na prvi pogled hladan, ali moćan s mnoštvo neobičnih detalja. Središnji dio ureda rezerviran je za set sjedeće garniture presvučene u tamnu kožu sa staklenim stolićem za kavu. Ako imate tajnicu kao Harvey, sigurno ste primijetili da njegov stol nema ladica s razlogom. Široki radni stakleni stol savršen je za one kojima treba više prostora na radnoj površini.

NUP_149295_0300.jpg

Drvo, koža i staklo elementi su koji dominiraju i mogu učiniti prostor hladnim. Ako zavirite u ured njegove partnerice Jessice Pearson koju utjelovljuje sjajna Gina Torres vidjet ćete da se ne razlikuje mnogo od ostalih, ali je u ženskom stilu na sofe dodala dekorativne jastučiće. Savršeno za ležerne sastanke i opušteniju atmosferu.

Jastuci

Razbijte monotoniju detaljima i rasvjetom

Kutna samostojeća lampa i detalji koji su raspoređeni po prozorima, u kasnim radnim večernjim satima stvaraju opuštajuću atmosferu. Rasvjeta je bitan element u uređenju interijera. Jednostavna promjena lampe odličan je način za osvježenje prostora, stoga su boja i jakoća svjetla, širina i tekstura oboda kao i sama pozicija unutar prostorije bitni.

Office by night

Rasvjeta

Bočni zid donosi stilsko osvježenje i ekspresiju Harveyjeve osobnosti. Obojen u ledenu nijansu plavo-zelene s tek nekoliko slika. Ukomponirajte boju slike i okvira s bojom zida, prepustite se mašti i poigrajte se tonovima. Drvena polica iza sjedeće garniture popunjena je gramofonskim pločama, klasično i skupo. Fina umjetnost savršeno se uklapa u uredski dizajn.

SUITS -- "Respect" Episode 412 -- Pictured: (l-r) Gabriel Macht as Harvey Specter, Sarah Rafferty as Donna Paulsen -- (Photo by: Shane Mahood/USA Network)

SUITS -- "Exposure" Episode 408 -- Pictured: Gabriel Macht as Harvey Specter -- (Photo by: Shane Mahood/USA Network)

Gabriel Macht utjelovio je Harveya Spectera

Preslikajte stilski i u vlastiti dom

Volite čiste linije, spoj hladnih tonova s toplim materijalima? Svoj stan možete urediti po sličnom pravilu i dati mu osjećaj doma. Igra je jednostavna i ostavlja vam prostora za kreativnost i izražavanje osobnosti. Za razliku od tamnog uredskog namještaja, odlučite se za onaj svjetlijih nijansi. Otvoreni prostor možete postići staklenim pregradama, umjesto teških masivnih zidova. Klasični kuhinjski stol zamijenite modernim barskim stilom i visokim stolicama.

Kitchen

Ukoliko nemate mjesta za kamin u dnevnom boravku, razmislite o kupnji imitacije. Uz veliki mekani tepih, oplemenit će vaš stan. Detaljima udahnite dušu prostoru i veselit ćete se odlasku u ured kao i vraćanju u toplinu vlastitog doma.

Foto: Screenshot

Tekst: Mariam Al Gergawi

Učitati još
Zatvori