I ovog ljeta chillamo u Pop Up Summer Gardenu

Opuštena atmosfera & hladni povjetarac

Nastavkom prošlogodišnje uspješne priče, manifestacija Pop Up Summer Garden donosi ljetno osvježenje te zabavu mještanima i turistima gdje svatko može pronaći nešto za sebe. Smješten samo nekoliko minuta od Ilice, prostor manifestacije se savršeno uklapa u okružje prekrasne šume Tuškanac. U suradnji s Ljetnom pozornicom Tuškanac te Centrom za kulturu i film Augusta Cesarca čiji će bogati filmski program upotpuniti zagrebačku ljetnu ponudu, Pop Up Summer Garden donosi mnoštvo glazbe, događanja, kreativnih umjetničkih i cvjetnih instalacija te veliki izbor hrane i pića.

Glazbeni okvir manifestacije upotpunit će nastupi brojnih domaćih i stranih DJ-eva te akustičnih bendova svih žanrova. Posebna poslastica za ljubitelje filma su filmski festivali u organizaciji Ljetne pozornice Tuškanac, udaljenoj svega nekoliko metara od lounge bara Pop Up Summer Gardena. Vrhunske koktele će pripremati iskusni barmeni iz jednog od najpopularnijih barova u Zagrebu, Swanky Monkey Gardena, a za pripremu ukusnih zalogaja će biti zadužen restoran Spizza. Organizatori Pop Up Summer Gardena pripremaju i pregršt aktivnosti, poput radionica, tematskih tjedana, posebnih gostovanja i ostalih zanimljivih sadržaja.

Kokteli & chill

Filmski program na Ljetnoj pozornici Tuškanac u organizaciji Centra za kulturu i film Augusta Cesarca započinje već je počeo s prikazivanjem najnovijih filmova. Od 16. – 20. lipnja će se prikazivati i natjecati razni zanimljivi igrani, dokumentarni, animirani te ostali filmovi na Danima hrvatskog filma. Fantastičan svijet heroja donosi najavni vikend osmog Fantastic Zagreb Film Festivala koji će trajati od 28. lipnja – 08. srpnja. Zatim slijedi Revija europskog filma od 09. srpnja – 15. srpnja., a zagrijavanje za dobro znani Motovun Film Festival traje od 17. srpnja do 19. srpnja. Bogat filmski sadržaj nastavlja se 20. srpnja – 28. srpnja sa Zagreb Film Festivalom. Nadalje, od kraja srpnja do početka rujna na Ljetnoj pozornici Tuškanac moći će se pogledati brojni filmovi iz aktualne kino distribucije.

Bijeg od zagrebačke vrućine i betonske džungle do zelene oaze Pop Up Summer Gardena bit će moguć do sredine rujna, stoga se gosti gotovo cijelo ljeto mogu rashladiti u šumskom okruženju Tuškanca uz koktele, čašicu razgovora, glazbu, filmove te mnoštvo zabave i sadržaja. Sve detalje otvorenja, programa i najava događanja mogu se pronaći te pratiti na službenoj Facebook i Instagram stranici manifestacije.

0