Šarmantan proljetni market u Zagrebu

Šarmantan proljetni market u Zagrebu

8. PAWSOME

PAWSOME

HUSH HUSH market – pravo mjesto za proljetne detalje za dom

Nakon iznimno uspješnog prvog izdanja HUSH HUSH marketa održanog u prosincu, ovaj popularni market ponovno je s nama i to  ovog vikenda 7. i 8. 4. na staroj  adresi  u Ilici 15/1 na 1.katu.

Volite li domaće kreativce i kvalitetne nekonfekcijske proizvode Hush Hush market  je pravo mjesto za vas! HUSH HUSH market koncipiran je kao izložbeno prodajni sajam na kojem dizajneri , umjetnici, kreativci osobno prezentiraju svoje najnovije kolekcije i radove široj publici u kreativno opuštenoj  atmosferi.

Krakle Keramika

Krakle Keramika

Iako nevelik, sajam HUSH HUSH market nudi veliku raznolikost brendova pa ćete tako između 18 različitih imena  pronaći proizvode za dom; ručno tiskane dekorativne tkanine, umjetničku keramiku, proizvode za vaše kućne ljubimce, šalove tkane na tkalačkom stanu, ali i  umjetnički nakit, odjeću i modne dodatke. Uz izlagače koje ste već imali prilike vidjeti u prosincu tu su i  nova imena koja će vas zasigurno oduševiti svojim proizvodima.

Ovaj put na HUSH HUSH market dolazi nam i gošća iz Slovenije, dizajnerica Lara Bernot čiji će stil oduševiti sve obožavateljice neobičnih krojeva i unikatnih komada odjeće – ističu organizatorice Petra Lasić i Zdravka Radić koje će na marketu predstaviti i svoje brendove odjeće LP design i umjetničkog  nakita Zizou.

Više informacija o HUSH HUSH marketu  i brendovima koje ćete tamo imati priliku vidjeti potražite na društvenim mrežama.

1.zizou 2

zizou

4. OaZo Ceramics

OaZo Ceramics

ovonijenakit

ovonijenakit

2.LP DESIGN 2

LP DESIGN

Učitati još
Zatvori