Hrvatsko craft pivo s lokalnim motivima pije se po cijeloj Europi

Hrvatsko craft pivo s lokalnim motivima
pije se po cijeloj Europi

The Garden Brewery1 by Antun Cerovecki

The Garden Brewery

The Garden Brewery, jedna od najmlađih pivovara koja je svoja vrata otvorila u lipnju 2016. već je prepoznata kao jedna od ključnih na bujajućoj sceni craft pivarstva u Hrvatskoj. Prenoseći svoj značaj preko granica naše zemlje, The Garden godinu zaokružuje s izvozom svojih craft piva po cijeloj Europi te s jakim fokusom na međunarodno širenje hrvatske craft priče po cijelom kontinentu šalje limenke piva s hrvatskim motivima.

Posljednjih šest mjeseci The Garden Brewery je značajno proširila izvoz hrvatskog craft piva u UK, Francusku, Njemačku, Italiju, Švicarsku, Norvešku, uz regionalne susjede Sloveniju i BiH. Sada međunarodno prepoznati brand je iznimno plodno tlo našao u UK-u gdje je The Garden craft pivo prisutno u više od 200 lokacija diljem zemlje. Barovi, restorani i pivski shopovi svakodnevno ga prodaju dokazujući da je hrvatska pivska priča vrijedna međunarodne pažnje.

TGB tasting tray

Zajednica craft pivarstva u Hrvatskoj

Posljednjih nekoliko godina zajednica craft pivarstva je u velikom porastu u Hrvatskoj, a male pivovare postaju odlika naše zemlje. Pogonjeni inovacijom, kvalitetom proizvoda i principima craft pivarstva, The Garden Brewery tim je proizveo 40 različitih stilova piva u manje od godinu i pol dana, koristeći samo najbolje lokalne i globalne sastojke. The Garden Brewery je prva craft pivovara u regiji koja pakira pivo u limenke, a ovaj globalni trend ima velike prednosti, limenke sprečavaju ulazak zraka i svjetlosti što oštećuje aromu i okus piva, a i bolje su za okoliš jer se mogu reciklirati i lakše ih je transportirati.

Dizajn limenki

Dizajn The Garden Brewery limenki je inspiriran prekrasnim hrvatskim krajolicima. Od Pilsnera koji portretira klasični zalazak sunca uz more u The Gardenu u Tisnom, gdje su međunaroni festivali, do Pale Alea koji je ulovio prekrasni osjećaj izolacije od gužve na mjestima kao što su Stiniva i Vis. India Pale Ale prikazuje šume Slavonije i Istre, a Stout ljepotu Velebita noću, te svaka limenka priča jedinstvenu priču o okusu i prikazuje ljepote Hrvatske.

Smještena na istoku Zagreba, na Žitnjaku, The Garden Brewery je prije bila stara tvornica koja je sada novi proizvodni pogon craft piva i mjesto sjajnih događaja, s vlastitim barom gdje možete piti pivo odmah s izvora, uživati u live glazbi, DJ nastupima, zabavi za djecu, sjajnoj hrani, vođenim turama po pivovari, ili unajmiti prostor za vlastite događaje kojima želite unijeti The Garden duh. The Garden pivo prisutno je u barovima, restoranima i trgovinama diljem Hrvatske, s ciljem da craft pivo bude dostupno svima. Također, u samo nekoliko klikova, možete uživati u The Garden Brewery proizvodima koji se besplatno dostavljaju na vaša vrata bilo gdje u Hrvatskoj, a postoje i opcije dostave diljem cijele Europe.

TGB tap glass

TGB special edition cans

TGB core cans

Učitati još
Zatvori