Hrvatski webshop koji donosi dašak skandinavskog dizajna

Sve ljubitelje skandinavskog dizajna, koji su dosad detalje za uređenje interijera pronalazili u inozemstvu, sasvim sigurno razveselit će informacija da se na hrvatskom tržištu pojavio novi online shop Design Therapy, u potpunosti specijaliziran za nenametljivo elegantne i funkcionalne proizvode s potpisom poznatih skandinavskih brendova.

Design Therapy3

Ferm LIVING žičana košara i Collect vaze

Design Therapy ima bazu u Splitu, pokrenula ga je Tea Prga Kovačević, a nastao je iz velike ljubavi prema interijerima, koji odišu jednostavnošću, osobnošću i prepuni su zanimljivih detalja. Vodeći se idejom da bi svatko u svom životnom prostoru trebao biti okružen lijepo dizajniranim i funkcionalnim predmetima, Tea je kurirala mnoštvo atraktivnih proizvoda koji će vam uljepšati svakodnevicu.

Design Therapy

Kreativitum Hands Up! Rock on poster

Iako još relativno skromna, ponuda Design Therapy web trgovine spaja najbolje od renomiranih europskih proizvođača, čiji su proizvodi spoj estetike, funkcionalnosti i kvalitete. Na jednome mjestu, ovdje se mogu pronaći ukrasni detalji, dječja posteljina i igračke danskog brenda Ferm LIVING, Bloomingville posuđe svijećnjaci i vaze, dječji tepisi brenda Lorena Canals i posteri iz Kreativituma. Sudeći po viđenom, daljnje proširenje ponude koje Design Therapy priprema bit će dodatni razlog za oduševljenje.

Design Therapy2

Bloomingville Woodneck vaza

Design Therapy6

Bloomingville Fluted vaze

Design Therapy4

VertiPlants zidna vaza

Foto: Bloomingville, Ferm LIVING, Kreativitum, VertiPlants

0