Hrvatski Muzej iluzija otvorio se u Beču

Hrvatski Muzej iluzija otvorio se u Beču

muzej-iluzija-naslovna

Muzej iluzija u Beču

Popularna turistička i zabavna lokacija svako malo svoje posjetitelje i goste iznenađuje s novostima. Zagrebački Muzej iluzija ovog proljeća predstavio je novi izgled omiljenih i najčešće fotografiranih muzejskih soba – sobe Ames, Kose sobe i Obrnute sobe. Slijedeći proljetne novosti odlučio se za još jedan veliki potez ovog ljeta. Nakon Zagreba i Zadra popularni hrvatski Muzej iluzija otvorio se i u Beču!

Posjetitelji ovog jedinstvenog muzeja moći će izoštriti oči i pronaći 3D sličicu skrivenu u stereogramu, istražiti zakonitosti percepcije i poigrati se odnosom veličina putem iluzije stolice ili se izgubiti u šarenilu svojih lica pomoću kaledioskopa te uživati u mnoštvu drugih iluzija. U želji da posjetitelje i dalje zabavljaju i naprežu njihove moždane vijuge, Muzej iluzija pripremio je različite mozgalice i nove vizualne, osjetilne i edukativne varke i za svoje posjetitelje u austrijskom gradu.

muzej iluzija

Sve informacije o radu i sadržaju muzeja posjetitelji mogu saznati na Facebook stranici bečkog muzeja. Sljedeći put kada ćete planirati putovanje u Beč – ne propustite ga posjetiti.

muzej iluzija 3

muzej iluzija 2

Foto: Museum der Illusionen

Učitati još
Zatvori