Koje hrvatske concept storeove možete pronaći online?

Koje hrvatske concept storeove
možete pronaći online?

Kako provesti vrijeme u samoizolaciji? pitanje je na koje posljednjih dana mnogi traže odgovor. Nakon sata provedenih u pospremanju polica i ormara, zasigurno ste zamijetili nekoliko detalja koje biste rado dodali u svoju garderobu ili kojim biste rado ukrasili svoj interijer i na taj dom učinili još ljepšim, ugodnijim i boljim mjesto za sve dane koje ćete provesti u njemu – za vrijeme samoizolacije i nakon njih. Izuzev onih osnovnih kućanskih potrebština i hrane, shopping je možda jedna od zadnjih stvari o kojima ovih dana razmišljamo. Istovremeno, on može biti kratka distrakcija kojom ćemo skratiti popodne, zabaviti se i u svoje stanove i kuće dodati nekoliko stvari koje će nas razveseliti. Prilika je to i da podržite hrvatske brendove i trgovine.

Hrvatski concept storeovi koji imaju online shop

Online shoppingu ovih je dana najbolja i, kada je riječ o mnogim modnim i lifestyle trgovinama koje su zatvorile svoje vrata, jedina opcija. Nakon hrvatskih modnih brendova koji imaju svoj online shop te hrvatskih modnih brendova čije odjevne komade i modne dodatke možete naručiti preko Instagrama, Facebooka ili e-maila, danas vam donosimo popis concept storeova čije ćete online shopove obožavati jednako kao i njihove trgovine.

Od concept storeova koji u svojoj ponudi imaju detalje za dom, časopise, knjige i društvene igre do concept storeova koji okupljaju odlične modne brendove, u nastavku otkrijte hrvatske concept storeove koji imaju online shop, podržite ih i dodajte u online košaricu nešto lijepo za sebe, svoj dom ili dragu osobu.


Dizajnholik

Dizajnholik
HAY Bernard stolica


Klodier


Krug Store

Krug Store
Krug Store


Selectedd

Učitati još
Zatvori