Hrvatska rent-a-car agencija po treći put proglašena najboljom na svijetu

Hrvatska rent-a-car agencija po treći put
proglašena najboljom na svijetu

TUI CARS AWARD

Svjetski tour operator TUI dodijelio je treći put nagradu TUI CARS AWARD za najbolju rent-a-car uslugu u 2017. godini splitskoj tvrtki Viator, vlasniku brenda „Last minute rent a car“.

„Ovo prestižno priznanje za najbolju rent-a-car uslugu, čini nas iznimno ponosnima, obzirom da je dodijeljena na svjetskoj razini i to za pruženu izvrsnost usluge ocijenjenu prema zadovoljstvu samih korisnika. Također, njome dokazujemo još jednu godinu za redom da je naša fokusiranost na pružanje najbolje usluge prepoznata i za nas predstavlja potvrdu višegodišnjeg uloženog rada, kontinuiteta brige za korisnika i predanog angažmana cijelog Viator tima u postizanje najviših svjetskih standarda u kvaliteti usluge“ tim je riječima direktor tvrtke Viator d.o.o. Trpimir Botica objasnio važnost nagrade.

TUI nagrade dodjeljuje svojim partnerima od 2003. godine, a ovoga je puta nagrada uručena u Toskani sredinom svibnja, čime je Last minute rent a car po treći put ponosni dobitnik nagrade TUI Cars Awards for high servise quality.

Beate Kuszewski (TUI Cars), Trpimir Botica i Lidija Škarica (Last minute rent a car)

Tvrtka Viator d.o.o. ovo je priznanje osvojila treći puta čime se pozicionirala na svjetskoj sceni najuspješnijih rent-a-car kompanija te je ujedno ispunila visoka očekivanja gostiju iz svih dijelova svijeta i tako dala svoj doprinos oplemenjivanju hrvatske turističke ponude. Zadovoljni korisnici najzahvalnija su promocija hrvatskih turističkih usluga kod nas i u svijetu.

Nagradu na svjetskoj razini Viator d.o.o. osvojio je u konkurenciji od 100 globalnih partnera spomenutog tour operatera. Prema navedenim parametrima rent-a-car tvrtka iz Hrvatske nagradu je osvojila zahvaljujući postotku od 99,2 % zadovoljnih korisnika.

„Nagrada TUI CARS AWARD predstavlja priznanje za visoku kvalitetu usluge. Samo partneri koji svojim kupcima pružaju besprijekorno iskustvo putovanja i usluge mogu imati priliku osvojiti ovu prestižnu nagradu“ rekla je menadžerica TUI Cars-a Beate Kuszewski i zahvalila kolegama iz Hrvatske na izvrsnim rezultatima.
Inače, Last minute Rent a car prisutan je u Hrvatskoj već deset godina na tržištu i mrežom poslovnica pokriva sve veće gradove u Hrvatskoj kao što su Split, Dubrovnik, Makarska, Zadar, Rijeka, Opatija, Rovinj, Pula, Osijek i Zagreb. Među svojim sugrađanima tvrtka Viator već je godinama prepoznata upravo po najboljoj usluzi, fleksibilnosti, velikoj floti luksuznih vozila, personaliziranom pristupu svakom korisniku što je čini prvim izborom mnogih korisnika.

Učitati još
Zatvori