Pogledajte kako izgleda novi obiteljski hotel u Rovinju

amarin (9)

Već smo vam najavili otvorenje novog hotela u jednom od najljepših gradova na Jadranu – Rovinju. Hotel Amarin smješten je na poluotoku četiri kilometra udaljenom od centra Rovinja, u blizini turističkog naselja Amarin, a zamišljen je kao nova lokacija za bezbrižan obiteljski odmor. Hotel je službeno otvoren danas i donosi potpuno novi sadržaj u Istru.

amarin (15)

Povedite cijelu obitelj na odmor u divan i ugodan interijer Amarina – jednostavne linije, 276 vrhunski uređenih soba i 4 apartmana sigurno će vas oduševiti. Osim unutrašnjosti, hotel nudi brojne aktivnosti jer je okružen dječjim igralištima, ispunjen igraonicama, bazenima, kako unutarnjim, tako i vanjskim s vodopadima, rijekama i oazom, mini adrenalinskim parkom, edukativnim stazama kroz šumu i još mnogo toga.

Iz gotovo svih soba pruža se pogled na centar Rovinja, a gastro ponuda također je prilagođena djeci, tako ćete primjerice u restoranu moći pronaći pizzu i snackove. Zbog mirne lokacije, kilometarske plaže i zelenila koje ga okružuje novi hotel je idealna destinacija za cijelu obitelj.

amarin (10)

amarin (13)

amarin (12)

amarin (5)

amarin (6)

amarin (7)

amarin (8)

amarin (9)

amarin (18)

amarin (17)

amarin (16)

amarin (14)

amarin (11)

amarin (4)

0