Hotel s pogledom na staru jezgru grada Raba

hotel padova (11)

Smješten u uvali Padova I, “Hotel Padova” nudi boravak uz more u blizini grada Raba. Radi se o novouređenom hotelu visoke kategorije koji nosi 4 zvjezdice. Osim što ima bazen u sklopu svoje infrastrukture, odmah po izlazu iz hotela nalazi se i uređena plaža, dok unutrašnjost karakteriziraju suvremene linije i vrhunski dizajn.

hotel padova (3)

Atraktivna lokacija nudi jedinstveni pogled na more i starogradsku jezgru Raba, a hotelski sadržaji i smještaji modernog dizajna vrhunski su opremljeni. Gosti hotela mogu se taxi brodićem prevesti u sam centar grada ili naprosto uživati u ugodnoj šetnji.

hotel padova (6)

Za druženje, gostima su na raspolaganju Lobby Bar s terasom te “Food & Lounge Bar” u prizemlju, gdje se nudi bogata selekcija gastronomskih specijaliteta i pića, a za poslovne boravke hotel nudi kongresnu dvoranu sa cca 150 mjesta.

Osim što gosti Hotela Padova mogu uživati u divnom pogledu na centar Raba iz svojih soba, u istoj atmosferi doručkuju ili večeraju – na raskošnoj terasi s pogledom. Ovaj hotel s 4 zvjezdice pripada lancu hotela Imperial, a njegovo okruženje poziva na uživanje u šetnjama na promenadi ili plažama u blizini.

hotel padova (5)

hotel padova (7)

hotel padova (9)

hotel padova (4)

hotel padova (8)

0