Hotel kod Opatije gdje sve sobe imaju pogled na more

Nedavno je u kvarnerskom zaljevu Preluk, najsjevernijoj točki gdje Jadransko more ulazi u kopno, otvoren hotel Navis – hotel u kojem svaka soba ima pogled na more. Ima li išta bolje od odmora na kojem neprestano odmarate pogled gledajući u plavetnilo?

hotel navis opatija

Riječ Navis znači brod, a vlasnik i investitor ovog «broda» je Krunoslav Kapetanović iz tvrtke Villa Kapetanović d.o.o. Stilizirano slovo “N” koje je ujedno i logotip hotela, označava ne samo riječ Navis već i aludira na stranu svijeta sjever jer je upravo lokacija jako važna i igra veliku ulogu. Zato se i u vizualnom identitetu nalaze koordinate hotela.

hotel

hotel navis

Hotel Navis ne nudi standardnu ponudu te ne ostavlja dojam uniformiranosti hotelskih lanaca koji danas u globalnom svijetu izgledaju  isto. Ovo nije mjesto koje se razbacuje zamornom ekskluzivnošću. Hotel Navis je kao da imate svoju kuću za odmor – mjesto na morskoj stijeni koje pruža ugodan smještaj svim ljudima spremnima na novo iskustvo.

Posebno će osvojiti ljubitelje vrhunskog dizajna, arhitekture i odlične gastro ponude (u sklopu hotela se nalazi i vrhunski restoran Navis). Arhitekturu potpisuje Idis Turato (studio Turato), grafički dizajn i brending Ivan Dilberović (Studio Dilberović), a chef kuhinje je Nenad Posavac.

hotel navis opatija

Teško je izdvojiti samo jednu stvar koja se ističe na meniju. Svaki red krije svoju tajnu i posebnost, bilo da je riječ o svježim ribljim specijalitetima ili tradicionalnim jelima ispod peke.

hotel navis opatija

Svaka od 44 sobe hotela Navis specifična je na svoj način. Onaj trenutak kad otvorite vrata sobe, zabljesne vas pogled na kvarnerski arhipelag, a golema staklena stijena koja se proteže cijelim prostorom stvara osjećaj kao da ste na samoj pučini. Vrhunski dizajn, pomno odabrani detalji te prostranost ključni su elementi svake sobe.

Spa Navis nudi jedinstvene spa programe za njegu vaše kože i tijela te opuštanje uma. Najbolje od svega, samo jedan korak i u moru ste.

hotel navis

hotel navis opatija

hotel navis opatija (8) hotel navis opatija (9) hotel navis opatija (10)   hotel navis opatija (13) hotel navis opatija (14)  hotel navis opatija (17)

hotel navis opatija (2)

hotel navis opatija (16)

Više informacija pronađite na službenoj stranici: www.hotel-navis.hr ili na www.facebook.com/hotelnavis.

0