Što donosi najpopularnija astrologinja za 2017.

Što donosi najpopularnija
astrologinja za 2017.

aliciablack

@aliciablack

Svi koji prate horoskop, bilo iz zabave ili mu ozbiljno  pristupaju, sigurno su čuli za Susan Miller. Svjetski poznata astrologinja, spisateljica i poduzetnica, Susan Miller svojim je radom i temeljitim astrološkim opisima postala apsolutni autoritet u tom polju.

Svi, ali baš svi, od poslovnih ljudi, Wall Street brokera, modela, poznatih glumaca i glumica, holivudskih zvijezda, čitatelja diljem cijelog svijeta – od Pariza, New Yorka, Sao Paola pa do New Delhija i Istanbula – baš svi joj se obraćaju za savjet, pomoć i vodstvo u privatnom, emotivnom i poslovnom životu.

@mikkelpop

@mikkelpop

Iako su joj predviđanja uvijek točna, ona čak i negativne trenutke i događaje ‘izvuče’ na pozitivan način i time daje snagu i energiju čitatelju da se nosi s tim nesretnim trenutkom u mjesecu ili godini. Zbog svih tih razloga, svi koji ju prate s nestrpljenjem čekali su da objavi svoja astrološka predviđanja za 2017. godinu. Njezina detaljna predviđanja za svaki znak u siječnju 2017. možete naći na astrologyzone.com, a mi prenosimo njezin kratki pregled za godinu koja tek dolazi.

Godina će početi polako, sporo i smirujuće. Početak mjeseca, 8. siječnja, donosi direktni ulazak Merkura te ga slijede Venera i Neptun u znaku Ribe 12. siječnja što je dobar trenutak za romantiku, ljubav i emocije. No, prije svega, treba napomenuti retrogradnu Veneru čiji ćemo utjecaj osjetiti u ožujku i travnju ove godine.

chloebrunton

@chloebrunton

Iako je retrogradni Merkur zavladao sredinom prosinca 2016., on postaje direktan 8. siječnja i time to problematično razdoblje znakovitog retrogradnog Merkura završava. No, iako se radi o završetku nepovoljnog razdoblja, svejedno pripazite na odluke koje biste trebali donositi u tom razdoblju, kako bi ih donijeli što kasnije, nakon 8. siječnja. Retrogradni Merkur ima veliki utjecaj na kupnju, tako nemojte kupovati bilo kakve predmete ili uređaje tehničke naravi – računala, software, bijelu tehniku i slično, a za bilo koji drugi oblik kupnje, sačuvajte račun, za svaki slučaj. No, velike odluke vezane uz financije dobro došle su početkom siječnja.

Sredinom mjeseca, 12. siječnja dolazi do punog Mjeseca i to u znaku Raka. Odnosi koji su u startu slabi će se slomiti, no za neke je to dobra vijest, jer ako ste nesretni u odnosu, napokon ćete smoći snage za odlazak i nove početke. Ovaj puni Mjesec dobar je test za sve odnose, ne samo ljubavne. On će donijeti razne izazove koji će vas gurnuti naprijed tako da i negativan događaj koji se u datom trenutku možda čini katastrofičnim i konačnim, zapravo otvara nova vrata sretnih i pozitivnih mogućnosti. Na isti dan nalazi se Venera u Ribi koja donosi pozitivne promjene u odnosima. Odlična je ova kombinacija jer ukoliko dolazi do prekida odnosa, nakon njega slijedi novi pozitivan početak.

thoughtcatalogue

@thoughtcatalogue

U ožujku će Venera biti retrogradna i to cijelih šest tjedana, od 5. ožujka pa sve do 15. travnja. Venera vlada izgledom, vanjštinom i svemu što nas čini ljepšima. Tada ne smijete učiniti ništa radikalno vezano uz svoji izgled – čak niti promjena boje kose nije dobrodošla. Ako ste planirali neku od promjena, planirate ih što dalje od ovih datuma i perioda.

Osobe rođene u znaku Jarca, Bika, Ovna i Vage donose velike korake i pothvate u odnosima ove godine, kao što je brak. Također, izgled će se poboljšati, no to nije zbog nečeg magičnog što vam se događa, već se zdravo hranite, zdravije živite te se to ogleda i na vašoj vanjštini. Blizanci će se ove godine fatalno zaljubiti, a oni koji su već u stabilnoj vezi svoj će odnos podići na novu, stabilniju razinu. Rakovima je cijela godina u znaku nekretnine – bilo kupnja ili prodaja, u svakom slučaju će potez u poslu nekretnina biti uspješan i plodonosan.

taps0410

@taps0410

Lavovima će ova godina biti izuzetno kreativna – bilo na području pisanja, kreiranja bloga, scenarija, čak i kodiranje dolazi u obzir. Djevica će napokon ostvariti veći financijski dobitak. Iako se radi o najskromnijem i najštedljivijem znaku horoskopa, ove godine će to staviti u drugi plan i posegnuti za ostvarenjem financijskog dobitka.

Vaga će ove godine zasjati u punom sjaju! U svim područjima života će im tako lako ići od ruke. Ljubavni odnos će cvasti, na poslu ćete ostvarivati velike uspjehe. Ovo je godina Vage, i to najbolja u posljednjih dvanaest godina. Oni u znaku Škorpiona moraju eliminirati sve što ih u životu ne čini dobrima i dobro. Od ljudi, poslova, odnosa… Osobe u znaku Škorpiona moraju naučiti reći ne i ova godina je prijelomna za njih.

Osobe rođene u znaku Strijelca moraju postati više ekstrovertni, pokrenuti se i kretati se među ljudima, bilo iz profesionalnih razloga ili iz zabave i ostvarivanja ljubavnih odnosa. Jarčevi će ostvarivati uspjeh, posebno u velikim multinacionalnim kompanijama. Koliko Strijelci vole imati svoj posao i poduzetnog su duha, toliko se Jarčevi odlično uklapaju u velike sustave i savršeno napreduju unutar njih. Ovo je godina kada će Jarčevi zasjati na takvom poslu.

nikita_gill

@nikita_gill

Vodenjacima se smiješi veliko putovanje ove godine, čak poslovno. Internacionalno poslovanje koje će rezultirati ne samo uzbudljivim događajima, već i poslovni ostvarenjima čeka vas ove godine. Nikako nemojte propustiti tu priliku. Ribe će također ostvariti poslovan uspjeh, no onaj financijskog oblika. A ako se to ne desi, veliko materijalno i financijsko ostvarenje može se dogoditi i zbog nasljedstva ili nekog drugog novčanog dobitka.

Ovaj kratki uvod u 2017. donosi u kojem smjeru svaki znak treba ići, no to ne znači da će možda tijekom godine prvo neće nailaziti na neke poteškoće kako bi ostvarili ono što im je zacrtano u zvijezdama. Treba slijediti svoj put, težiti sreći, uspjehu i boljitku i samo tako ćete ostvariti predviđanja Susan Miller.

@_marisadonnelly

@_marisadonnelly

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori