Morski gastro festival u srcu Zagreba

Morski gastro festival u srcu Zagreba

hook and cook

Zagreb je ovog produženog vikenda bio mjesto gastro događanja svih profila, od ‘konkretnih’ jela, slastica pa do tradicionalnog hrvatskog pića – rakije. No, tjedan će početi sa zanimljivim morskim gostovanjem – Hook and Cook Pop-upom…

Iz Medulina u Zagreb

U svima omiljenom Swanky Monkey Gardenu, u zagrebačkoj Ilici 50, na jednoj od ljepših gradskih vrtnih terasa sutra će se održati Hook and Cook Pop-up tj. gastronomsko morsko ugađanje svim nepcima. Hook and Cook na tjedan dana, od 26. lipnja do 1. srpnja, donosi malo atmosfere s ribarskog mula u Medulinu do Swanky Monkey Gardena u Zagrebu. Dođite sutra od 16 sati  i kušajte tuna burgere, octortille (tortilju od folpi) ili corndele, tj. srdela iznenađenja po posebnom receptu koji je osmislila Jelena Markota.

hook and cook

Što je Hook and Cook?

Hook and Cook je tim prijatelja različitih pozadina koje veže ljubav prema moru, pecanju i hrani. Odlučili su se usmjeriti u projekt koji predstavlja spoj ribolova, kuhinje i dobre glazbe.
Kroz Hook and Cook konstantno se provlači ta tradicionalna crta, a u pripremi jela vode se raznolikošću. S jedne strane tu se javlja svježa tuna, kao moderna namirnica kojoj je popularnost izrazito narasla u zadnjih par godina. S druge strane nastoje koristiti, tradicionalnu svima poznatu namirnicu, sardelu, pripremljenu na moderne načine.

Započnite tjedan uz odlične okuse, bogati stol te pravu ljetnu glazbenu zabavu, a sve detalje saznajte na Facebook stranici.

hook and cook

hook and cook

hook and cook

Foto: Hook and Cook

Učitati još
Zatvori