Još jedno druženje u Botaničaru koje nećete htjeti propustiti

Još jedno druženje u Botaničaru koje
nećete htjeti propustiti

hohcajt

Prvu subotu u prosincu rezervirajte za novo izdanje hohcajta jer 02. prosinca, od 17:00 do 23:00 sata, napokon imate priliku otvoriti svoj ormar i izvući sjajan outfit u adventskom duhu: zlato ili srebro, šljokice, visoki sjaj, bundice… a zatim otići u Botaničar i prepustiti se blagodatima slavljeničke atmosfere uz sjajnu glazbu i fine zalogaje s okusima Istre.

Novi hohcajt

Volite li subotnja jutra iskoristiti za mirise tržnice, kave i mala, ali slasna gurmanska jela, hohcajt je logičan nastavak vašeg dana. U ugodnom interijeru zagrebačkog it mjesta Botaničar, ovog se vikenda pozdravlja prosinac i otvara sezona druženja u okruženju najbližih. Kako biste vodili ugodne razgovore, a ujedno i zaplesali pobrinut će se DJ Pepi Jogarde (Freilauf, 40 Love), a posebno za ovu prigodu organizatori dovode i ljubiteljicu mode, hrane i dobrog zvuka DJ IVU. Nekada poznata kao Iva Starkova, danas je samo IVA, a njeno rafinirano glazbeno znanje i stil odlika je kakvu njeguje hohcajt.

A post shared by Goran Manjada (@eatistria) on

Naravno, ništa nije potpuno bez malo ukusnih zalogaja, a kakav bi to prosinac bio bez domaćih delicija? Kulinarski dvojac EAT ISTRIA, Goran i Nikola, vrsni su poznavatelji vina i tradicionalne hrane, u što ćete se moći i sami uvjeriti. Ples je uvijek bolji uz vino stoga vam hohcajt ovog puta predstavlja pjenušce vinarije Palčić u sklopu prve ŠAMPANJOTEKE. Na ovu istarsku kombinaciju već rastu zazubice.

Prosinac je pred vratima; dočekajte ga sa stilom i nazdravite mu na hohcajtu!

Više informacija o događanju na Facebook stranici.

hohcajt

Učitati još
Zatvori