H&M i Zara imaju najslađe ljetne komade za bebe na popustu
H&M i Zara imaju najslađe ljetne komade za bebe na popustu

H&M i Zara imaju najslađe ljetne
komade za bebe na popustu

Jedna od velikih briga roditelja jest odabir odjeće za svoju bebu. Uvijek nešto nedostaje i nikada nema dovoljno odjevnih komada koji će biti idealni za sve prigode. No mi smo pronašli trendi komade za bebe. H&M i Zara imaju najslađe ljetne komade za bebe na popustu. Ljeti dodatno pazimo na zaštitu od opeklina i vrućina, stoga trebamo pažljivo birati i komade za bebe koji će ju zaštititi od direktnog izlaganja suncu.

Birajte lagane i pamučne materijale

Svi se roditelji susreću s problemom odabira veličine odjeće. Bebe rastu iz tjedna u tjedan pa odjeća koja je danas bila savršene veličine, preko noći će postati premala. Zbog toga ne treba kupovati veliku količinu odjeće iste veličine već unaprijed kupite komade različitih veličina da budete spremni za bebin rast. Također, jako je važno da odjeća bude napravljena od prirodnih i nježnih materijala poput pamuka. Bebina koža je mekana i osjetljiva pa sintetička vlakna mogu uzrokovati crvenilo i iritacije.

odjeća za bebe na popustu

Bez obzira na to koliko odjeća slatko izgleda, najvažnije je da se u njoj beba osjeća što ugodnije. U ljetnom je periodu temperatura tijekom dana visoka pa beba treba nešto prozračno. S druge strane, noći znaju biti malo hladnije, a dosadni komarci su nezaustavljivi. Kako beba ne bi patila, treba ju pripremiti za njezino prvo ljetovanje.

Ljeti zato birajte lagane pamučne bodije i hlačice tankog tkanja u kojima će koža vašeg mališana disati.

odjeća za bebe na popustu

Sve u slojevima

Prilikom dana temperature mogu varirati. Ako izlazite iz kuće, ubacite u torbu za presvlačenje nekoliko dodatnih odjevnih predmeta. Naoružajte se bodijima kratkih i dugih rukava, hlačicama, vesticama, laganim pidžamicama i tetra pelenama od pamuka i spremni ste za borbu protiv vrućina.

Dodaci za zaokruženu kombinaciju

Nemojte zaboraviti ni obavezan ljetni modni dodatak – pamučni šeširić ili kapicu koji osim što preslatko izgledaju, štite osjetljivu dječju kožu od štetnih UV zraka. Ako baš morate izvesti bebu kada je jako vruće, potražite hlad i pripremite puno vode kako beba ne bi dehidrirala.

Kako bismo vam olakšali potragu, u Zari i H&M trgovini pronašli smo najslađe komade koji su na popustu. Veliki plus jest taj što možete pronaći trendi odjeću s nježnim materijalima po pristupačnim cijenama. To je ipak veliko financijsko olakšanje za novopečene roditelje, stoga ako ste još uvijek u potrazi za najboljom ljetnom odjećom, pogledajte koje smo odlične modele izdvojili za vas!

Učitati još
Zatvori