Veliki pingvin je ovosezonski hit plišanac u H&M Homeu
Veliki pingvin je ovosezonski hit plišanac u H&M Homeu

Veliki pingvin je ovosezonski hit
plišanac u H&M Homeu

Plišane igračke omiljeni su suputnici našoj djeci kroz odrastanje, a često se i mi “veliki” raznježimo kada ih vidimo, pogotovo u plus size veličinama. Jedan od omiljenih brendova koji svake sezone ima svoju hit igračku za kojom polude i roditelji i djeca je H&M Home. Prošlih godina smo pisali o simpatičnoj plišanoj igrački žirafi koja je svojim izgledom osvojila brojne domove. Ove godine to je definitivno plišani pingvin. 

Plišani pingvin H&M Home

Uz već spomenutu žirafu, zanimljive su i druge igračke poput slonića, mački, medvjedića i dinosaura. No nama je za oko zapeo neodoljivi stanovnik južne polutke pingvin. Izrađen od kvalitetnog organskog pamuka s pomno šivanim detaljima odmah možemo zamisliti u dječjoj sobi, a vjerujemo kako će i malci biti sretni s novim prijateljem. 

Pristaje u svaku dječju sobu

Bez obzira kojim se pravilima vodite pri uređenju dječje sobe ili ćete tek u to kretati, ovaj pingvin izmamit će vam osmijeh na lice. Veliku mekanu igračku možete lagano oprati na zato predviđenoj temperaturu u perilici stoga ne morate brinuti za sigurnost vaše djece jer će ju, sigurni smo, grliti bez prestanka. Igračku možete potražiti na H&M Home webshopu po cijeni od 19,99 eura.

Učitati još
Zatvori