Hilary Swank objavila slatke trudničke fotografije: 48-godišnja glumica uživa u blagdanima

Hilary Swank objavila slatke trudničke fotografije: 48-godišnja glumica uživa u blagdanima

Slavna glumica Hilary Swank po prvi put je trudna i ne može sakriti veselje!

48-godišnja Oskarovka na svom je Instagram profilu proteklih dana objavila nekoliko neodoljivih fotografija na kojima su u fokusu predivno uređena jelka i njezin trudnički trbuščić.

“Nismo mogli poželjeti ljepše čudo! Tako sam zahvalna za dva najljepša poklona u životu”, napisala je uz fotografiju na kojoj pozira ozarena lica u kombinezonu u stilu božićnog vilenjaka.

Hilary i suprug Philip Schneider, razmijenili su zavjete na privatnom vjenčanju 2018. godine, dvije godine nakon objava zaruka. Philip je poduzetnik koji se bavi iznajmljivanjem prostora za vjenčanja i evente, a par čini sve kako bi vezu zaštitio od očiju javnosti. Ipak, veselim danima trudnoće tu i tamo vole se pohvaliti na društvenim mrežama.

U intervjuu za jedan američki časopis Hilary je nedavno otkrila zašto je na majčinstvo čekala nešto dulje.

“Bila sam fokusirana na karijeru, a nisam imala ozbiljnu vezu do prije četiri godine. Svi elementi su se trebali posložiti. To je nešto o čemu sam razmišljala otkad sam bila mlada djevojka, i tako sam sretna što sam sad trudna”.

Hilary i Philip upoznali su se na spoju naslijepo koji im je dogovorila supruga glumca Mishe Collinsa. Spoj je počeo u 10 ujutro, a završio u 23 sata navečer.

Bila je to ljubav na prvi pogled.

Foto: Instagram (@hilaryswank)

Učitati još
Zatvori