Hilary Swank preslatkom fotografijom objavila da je rodila blizance
Hilary Swank preslatkom fotografijom objavila da je rodila blizance

Hilary Swank preslatkom fotografijom
objavila da je rodila blizance

Hilary Swank postala je majka! Slavna glumica rodila je blizance u 49. godini, a sretnu vijest objavila je preslatkom fotografijom na Instagramu.

Nije bilo lako, ali isplatilo se. Sretan Uskrs! Javljam se iz raja, napisala je Oskarovka uz fotografiju na kojoj okrenuta leđima kameri u naručju drži svoje mališane. U opisu fotografije još je otkrila da je postala mama sina i kćeri.

Vijest da ona i suprug Philip Schneider čekaju blizance Hilary je objavila u listopadu prošle godine.

Nismo mogli poželjeti ljepše čudo! Tako sam zahvalna za dva najljepša poklona u životu, napisala je na Božić na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira u kombinezonu u stilu božićnog vilenjaka.

Kasnije je u jednom intervjuu otkrila zašto je na majčinstvo čekala nešto dulje.

Bila sam fokusirana na karijeru, a nisam imala ozbiljnu vezu do prije četiri godine. Svi elementi su se trebali posložiti. To je nešto o čemu sam razmišljala otkad sam bila mlada djevojka, i tako sam sretna što sam sad trudna, izjavila je tada.

Hilary i Philip upoznali su se na spoju naslijepo koji im je dogovorila supruga glumca Mishe Collinsa. Zavjete su razmijenili na privatnom vjenčanju 2018., nakon nešto manje od dvije godine veze. Rođenje blizanaca kruna je njihove ljubavi.

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori