Journal adventski kalendar: Helen Doron poklon bon
Journal adventski kalendar: Helen Doron poklon bon

Journal adventski kalendar:
Helen Doron poklon bon

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x Helen Doron

Helen Doron, škola engleskog jezika za djecu, osnovana je s ciljem da pruži djeci svake dobi najbolje moguće uvjete za prirodno usvajanje jezika. Glasi kao jedna od najboljih škola, a samo za naše čitatelje odlučili su darovati članarinu od tri mjeseca i ruksak s materijalima. Školu stranih jezika Helen Doron mogu pohađati djeca u dobi od 2 do 12 godina, a poklon bon vrijedi za nove najmlađe polaznike.

Journal x Helen Doron adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s Helen Doron poklon bonom, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @helendoroncroatia Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 14. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

 

Dobitnica giveawaya je @tonka_a – čestitke!

 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Foto: Sanja Jagatić

Uređenje: JS Atelier

Učitati još
Zatvori