Helen Doron i Hrvatski Crveni križ organizirali Colours&Candy projekt

Helen Doron i Hrvatski Crveni križ
organizirali Colours&Candy projekt

Doron 6

Tijekom studenog i prosinca u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem, Helen Doron škole u cijeloj Hrvatskoj organizirale su akciju Colours&Candy. Za djecu korisnike Crvenog križa skupljali su pribor za crtanje i slatkiše. Uz to Helen Doron English škola engleskog za djecu uručila je Hrvatskom Crvenom križu donaciju u iznosu od 10.000kn.

Bolnica Bezbolnica

Projekt Bolnica Bezbolnica se provodi u organizaciji Crvenog križa od 2011.godine u dvije zagrebačke bolnice: Dječja bolnica Srebrnjak i Klinika za dječje bolesti Zagreb. Projekt je namijenjen djeci na bolničkom liječenju s ciljem pružanja edukativnog i kulturno-zabavnog sadržaja te humanizacije bolničkog prostora. Projekt su volonterski podržale mnoge osobe iz javnog života primjerice koji su svojim sudjelovanjem u aktivnostima dali širi medijski značaj projektu, a prije svega razveselili djecu te im omogućili zabavno provođenje slobodnog vremena u sklopu bolničkog liječenja.

Doron 7

Doron 8

Veseli pokloni za još veselije osmjehe

Helen Doron English škola je svojom donacijom ove godine omogućila kupovinu poklona djeci na bolničkom liječenju. Pokloni se sastoje od plišanca za svako dijete, karata Crni Petar te slikovnica Veseli dan doktora Vedrana Veselića. Uz donaciju od 10.000kn za ovaj vrijedan projekt, Helen Doron škola je posebno ponosna što su njezini mali učenici skupili 1710 paketa za poklon djeci iz socijalno ugroženih obitelji. U zagrebačkom području se to odnosi i na djecu migranata smještenu u hotelu Porin te u Kutini. Učenici su u svim Helen Doron centrima prikupljali pribor za crtanje (bojice, flomastere, tempere, bojanke, itd.) i slatkiše kako bi razveselili djecu u blagdansko doba.

Doron 1

Doron 3

Donaciju, kao i poklone koje su prikupili od svojih malih polaznika, je u ime Helen Doron škole predala gđa. Danijela Haralović, nacionalna franšizerka Helen Doron za Republiku Hrvatsku. U ime Hrvatskog Crvenog križa na donaciji se zahvalila voditeljica Službe za prikupljanje sredstava i izdavaštvo, gđa. Drinka Sopta.

Doron 4

Doron 5

Donacija Hrvatskom Crvenom križu još je jedna u nizu aktivnosti kojima Helen Doron škole engleskog jezika za djecu pomažu djeci u Hrvatskoj.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori