Harry Potter društvene igre za najzabavnije slobodno vrijeme

Čarolija koju je u svijet lansirala zanimljiva priča o Harryju Potteru već niz godina odgaja generacije i čini svijet filma i književnosti još bogatijim i ljepšim. Inspirativne poruke proistekle iz svijeta čarobnjaštva potpuno su osvojile svijet, a broj obožavatelja ovog malog čarobnjaka i njegovih prijatelja iz godine u godinu sve je veći. Osim što je riječ o uzbudljivim pustolovinama koje ne prestaju oduševljavati i inspirirati, za marketinški svijet Harry Potter je neiscrpan izvor inspiracije u kreiranju novih proizvoda.

No, tko zapravo ne bi volio posjedovati barem jedan odjevni predmet, rekvizit ili ukras koji podsjeća na čudesni svijet čarobnjaštva? A kada je riječ o društvenim igrama na ovu tematiku, onda je radost još i veća.

Stoga, ukoliko razmišljate kako najzabavnije provesti slobodno vrijeme nakon posla tijekom radnog tjedna ili vikenda ili kako razvesliti one koje najviše volite, čini se kako su upravvo društvene igre na temu Potterovih pustolovina pravi odabir. Također, ovakav poklon bez dvojbe unijet će radost u baš svako društvo.

U nastavku donosimo nekoliko društvenih igara koje su toliko uzbudljive da ćete ih poželjeti baš sve.

Harry Potter Cluedo

Cluedo je zasigurno jedna od najzanimljivih, ali i najinteligentnijih igara naše mladosti. Harry Potter izdanje ove igre daje joj mističnu preobrazbu. Umjesto profesora Pluma u knjižnici, krivac će vjerojatno biti profesor Snape u Velikoj dvorani.

Ova nevjerojatna igra osmišljena je tako da uključuje sve Harryja Potterove likove i zanimljiva mjesta. Mračne snage su na poslu – prijatelj je naizgled nestao. Ako igrate, Harry, Ron, Hermione, Ginny, Luna ili Neville likovi su koji su sumnjivi pa morate pokušati otkriti ‘Tko je to učinio’, a istodobno  zaključiti koje čarolije su koristili i gdje se dogodilo uznemirujuće  zlodjelo.

Harry Potter Lego

Harry Potter “legići” zabavni su i za djecu i za odrasle. Čak ukoliko niste ljubitelj slaganja novog svijeta od kockica, ovo će posebno izdanje jedne od omiljenih igara nacrtati osmijeh na licu kao jedan od najpoželjnijih blagdanskih poklona.

Harry Potter Trivial Pursuit

Ova je igra savršena za fanove da pokažu svoje znanje o Harryju Potteru. Posebno izdanje ove klasične kviz igre sadrži 600 pitanja koja se temelje na filmovima o Harryju Potteru. Ispitajte koliko znate o Dark Artsu, Hogwartsu, čarolijama i napitcima, čarobnim predmetima, čarobnim ljudima, životinjama i čarobnim stvorenjima.

Više od 20 godina je prošlo od prvog nastavka Harryja Pottera, a njegova popularnost ne blijedi, stoga su ove igre idealan omage ovom bezvremenskom svijetu čarolije koji unosi radost u svakodnevicu.

 

Foto: Screenshot, Harry Potter Shop, Amazon, Lego

 

0