Guns’n’Roses ponovno na okupu kao headlineri Coachelle

Nakon godina nagađanja o tome kako će se Guns’N’Rosesi po prvi puta od 90-ih okupiti na sceni u originalnom sastavu, fanovi ovog legendarnog rock benda napokon bi mogli doći na svoje. Glazbene sveznalice s Billboarda jučer su po prvi puta izašle s opipljivim informacijama, koje govore da će Gunsi iduće godine headlineati slavnu kalifornijsku Coachellu, a na sceni će se nakon dugo vremena ponovno sastati dva dosad zavađena člana i utemeljitelja benda – Axl Rose i Slash.

Guns n Roses2

Festival Coachella, koji se u 2016. održava u dva termina (15.-17. travnja i 22.-24. travnja), navodno je prvo u nizu pojavljivanja Guns’n’Rosesa, jer menadžment benda trenutno je u pregovorima za čak 25 stadionskih koncerata u Sjevernoj Americi, s početkom u ljeto 2016. Prema pisanjima medija, Gunsi su također jedno od prvih imena koje će u travnju iduće godine zapaliti publiku u novoj Las Vegas areni.

Guns n Roses

Da će povratak na scenu Axl Rose i Slash itekako dobro kapitalizirati, po prvi puta od svog posljednjeg zajedničkog nastupa u 1993., govore informacije kako bend po nastupu traži i do 3 milijuna dolara. Privremeno okupljanje bez sumnje će privući brojne fanove, koji od 90-ih čekaju priliku da na pozornici čuju slavni dvojac i njihove najveće hitove s albuma Appetite for Destruction i Use Your Illusion.

Foto: Wikipedia Commons

0