Grabr – servis za online kupnju iz bilo kojeg dijela svijeta

grabr4

Imajući na umu činjenicu da online shopping ponekad ima veliku prepreku u vidu nemogućnosti dostave u određenu zemlju, grupa mladih i inovativnih individualaca osmislila je jednostavan način za doći do željene odjeće, kozmetike, tehnike, pa čak i omiljenih slastica, i to iz bilo kojeg dijela svijeta do vlastitih kućnih vrata. Tako je rođen Grabr, servis za online kupnju u kojem su posrednici svjetski putnici, koji vam ravno iz Pariza na kućnu adresu mogu donijeti Ladurée makarone ili Mac računalo iz Amerike.

grabr5

Postojanje ovakvog servisa odlična je vijest, pogotovo za domaće kupce, koji još uvijek ne mogu kupovati u pojedinim webshopovima, budući da oni ne dostavljaju u Hrvatsku. Grabr je osmišljen kako bi uz pomoć cijele ‘travel’ zajednice pojednostavio proces dolaska do toliko željenih proizvoda, koje kupci možda ne mogu nabaviti u vlastitoj zemlji, kao ni putem specijaliziranih web adresa zbog već spomenute dostave.

grabr

Kako izgleda proces samog naručivanja na Grabru? Kao prvo, naručite odjeću, elektroniku, kozmetiku, hranu ili bilo što drugo što biste željeli naručiti iz inozemstva. Putnici koji su u mogućnosti kupiti vam i dostaviti željene stvari, dat će ponudu cijene za koju će odraditi tu uslugu, a na vama je zatim da odaberete putnika čija vam ponuda najviše odgovara. Kada prihvatite njegovu ponudu, sigurnosni sistem će vas odvesti na plaćanje, a vaše novce putnik će dobiti tek kada vam dostavi naručeno, dok će vam u protivnom novci biti vraćeni.

Vizija ovog jedinstvenog servisa za jedinstveno shopping iskustvo je dostaviti bilo što od bilo gdje u svijetu unutar 24 sata. Brza i pouzdana usluga ovisi, naravno, o broju putnika koji posreduju kupnji, a njihov ‘posao’ možete obavljati i vi sami i na taj način, putujete li u inozemstvo, zaraditi novac.

Foto: Grabr

0