Botanica Sessions Live nastavlja s programom: najbolji domaći DJ-i i kokteli čekaju nas na Gornjem Gradu
Botanica Sessions Live nastavlja s programom: najbolji domaći DJ-i i kokteli čekaju nas na Gornjem Gradu

Botanica Sessions Live nastavlja s programom: najbolji domaći DJ-i i kokteli čekaju nas na Gornjem Gradu

Budi 30.6. od 19h na Gornjem gradu – Vranyczanyeva poljana na Botanica Sessions Live – utaži žeđ za vrhunskom zabavom, koktelima i glazbom. Elektronska glazbena poslastica uz Botanica koktele u savršenom ljetnom okruženju te čeka.

Botanica Sessions Live dobiva svoj nastavak. Nakon odlične svirke Nike Turković, vrijeme je za house poslasticu koju će nam pripremiti vrhunska imena domaće DJ scene Pepi Jogarde i Mario Kolonić Pytzek. Za idealno ljetno okruženje i nezaboravan doživljaj dodatno će se pobrinuti prekrasan ambijent Parka Bele IV na Gornjem gradu, aka Vranyczanyeva poljana, s prekrasnim pogledom na Zagreb. Uzavrelu atmosferu u savršenom balansu održavat će osvježavajući omiljeni Botanica kokteli.

Recept za nezaboravni ljetni izlazak

Konačno smo dočekali ljeto. Prozračna odjeća, koktel u ruci i u omiljenom društvu lagano gibanje s noge na nogu u ritmu probrane house glazbe. Upravo nas takav setup očekuje u četvrtak 30.6. od 19 sati u, za ovakvu prigodu, idealnom okruženju omiljenog Gornjogradskog parka iznad Strossmayerovog šetališta.

Botanica Sessions Live još jednom priprema vrhunsku zabavu kojom zajedno sa svima nama želi proslaviti početak ljeta, laganijeg poslovnog tempa, godišnjih odmora, druženja na otvorenom i sve ono čemu se veselimo tijekom idućih nekoliko mjeseci.

DJ Pytzek zadužen za romantiku i opuštajuće house-soul ritmove

U ovaj poseban event s pogledom na cijeli grad uvest će nas DJ Mario Kolonić aka Pytzek – jedan od pionira hrvatske elektronske scene te suosnivač poznate izdavačke kuće BUREK koja je ujedno postala sinonim za kvalitetnu house, techno, disco i soul mjuzu.

Pepijeva mekana i plesna disco-house kombinacija za ljetne noći

Rijetko tko nije čuo za svestranog i svjetski etabliranog DJ-a Pepija, prijateljima znanog kao Josip Hubzin. Do sada smo ga imali prilike upoznati kao residenta u zagrebačkom Mastersu, začetnika Freilauf programa, glazbenog direktora u The Garden Brewery, vinara, radijskog voditelja i selektora za Adriatic Coasting emislije s Nickom Colganom, a odnedavno i kao dio Botanica Sessions projekta. Prvi session već se nalazi na Botanica Drinks SoundCloud profilu, a kako ova priča zvuči uživo jedva čekamo čuti. Prepoznatljiv mekan zvuk mješavine discoa, housea i techna bez sumnje će nas rasplesati i osigurati nam nezaboravnu ljetnu večer na otvorenom.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori