Detaljan pogled u novootvoreni Gooshter Beach Club

Detaljan pogled u novootvoreni
Gooshter Beach Club

gooshter beach club

Gooshter Beach Club je priča o prostoru, vremenu i prirodi, o stvaranju ugođaja koji prati ritam obale od izlaska do zalaska sunca. Sunčanje i kupanje na plaži, odmor u cabani između borova, uživanje u koktelu i pogledu na more s glavne terase… Nedavno otvoren već je jedno od omiljenih mjesta okupljanja.

gooshter-beach-club-002

U ozračju bijelog pijeska, vrelog sunca i mirisa svježe pripremljene hrane, dizajnerski uređen klub svojoj publici je donio novo mjesto za opuštanje. Za uređenje interijera zaslužan je arhitektonski studio Zarez iz Splita. Udarac u gong točno u podne označava početak dnevnog programa, u kojem se izmjenjuju dobro raspoloženi DJ, mirisi koji dopiru iz stanice za kuhanje na plaži te šampanjac i kokteli.

gooshter-beach-club-005

Gooshter Beach Club – odmor unutar odmora

“Ideju za Gooshter Beach Club izgradili smo na želji da prenesemo gosta daleko od stresa i složenosti suvremenog života i da mu pružimo odmor unutar odmora“, otkrivaju iz studija Zarez. Osnovni elementi dalmatinske obale: sunce, sjena, more, šljunak, kamen i borovi, stopljeni su međusobno u amalgam osjeta i ugodnih aktivnosti na prostorima plaže, borove šume, šetnice i terase.

gooshter-beach-club-003

Prostor bara osmišljen je kao sjenovito šumsko skrovište, s nadstrešnicom od čelika i trstike koja slijedi tekuće forme terena i borova. Materijali su birani prema svojim ugodnim bojama i prirodnim teksturama. Drvo, kamen, trstika, konop, beton i čelik sučeljeni su iskreno, bez make up-a  i prerušavanja, dok svaki od njih igra svoju ulogu najbolje što može. Postojeća borova stabla integrirana su u prostor kako bi ispunila svoju ulogu u pružanju sjene, boje, pokreta i mirisa.

gooshter-beach-club-008

Gooshter beach bar nudi prostor u kojem ćete biti svoji, na svoj način, kada vama to odgovara. Uvjerite se u to i sami, navratite na novu it lokaciju na Jadranu! Sve o događanjima pratite na službenoj Facebook stranici.

gooshter-beach-club-016

gooshter-beach-club-015 gooshter-beach-club-014 gooshter-beach-club-013 gooshter-beach-club-012 gooshter-beach-club-011 gooshter-beach-club-010

gooshter-beach-club-19 gooshter-beach-club-18 gooshter-beach-club-17

gooshter-beach-club-20 gooshter-beach-club-21 gooshter-beach-club-22

Foto: Lidija Lolić (prostor), Maja Pečanić (hrana i kokteli)

Učitati još
Zatvori