Mjesto koje će željeti posjetiti svi ljubitelji serije Emily in Paris
Mjesto koje će željeti posjetiti svi ljubitelji serije Emily in Paris

Mjesto koje će željeti posjetiti svi
ljubitelji serije Emily in Paris

Trenutno jedan od popularnijih glumaca iz serije Emily in Paris, osim svojom glumom i izgledom, privukao je pažnju novim pothvatom. Naime slijedeći stope dvojih kolega, glumac Lucien Laviscount najnovija je slavna osoba koja se pridružila londonskoj ugostiteljskoj sceni.

Dive bar s pet zvjezdica

Ovaj ambiciozan 30-godišnjak koji u seriji Emily in Paris glumi Alfieja udružio je snage s ugostiteljem Zacom Lichmanom i kuharom Garethom Drewom. Zajedničkim snagama otvorili su The Wealthy Beggar u Kensal Riseu – dive bar u sjevernom Londonu.

Ležerna atmosfera i bogat jelovnik

Opisan kao ‘dive bar s pet zvjezdica’, novi lokal krasi ležerna atmosfera. Osim u atmosferi, uživati možete u gastronomskim delicijama koje možete upotpuniti okusom tropskog koktela. Između ostalog, na meniju možete pronaći ‘Loaded Dice’ – napitak u stilu piña colade s lubenicom, bananom, kokosom, ananasom i tri vrste ruma. Osim toga isprobati možete i ‘Velvet Hand’ koja spaja okuse svježeg nara, pjenušavo vino i rakiju s dodatkom jabuke.

Što se tiče gastronomskih delicija, na meniju možete pronaći bogat izbor zalogaja, uključujući wagyu tartar s tučenim foie grasom i okruglice za cheeseburger s kimchi kečapom.

Kako bi atmosfera uvijek bila pozitivna, svake srijede kao i vikendima gosti će moći uživati u posebnim zabavnim programima. Uz sve to na prvom katu se nalazi i studio za snimanje. Sve u svemu, ako ste odlučili godišnji provesti u Londonu, svratite u ovaj kafić i upijte atmosferu ovog ležernog bara.

Učitati još
Zatvori