Razveselite svoje najdraže i pošaljite im ljetni paket iznenađenja

Razveselite svoje najdraže i pošaljite
im ljetni paket iznenađenja

U prvih sedam mjeseci, 2020. godina uspjela nas je sve iznenaditi i šokirati, ispred nas staviti nepredvidljive situacije i neočekivane izazove. Dok smo se mi prilagođavali novoj normalnosti, stiglo je ljeto. Iako daleko od tipičnog, očekivanog i planiranog, od ljeta se trudimo izvući maksimum i pronaći nešto pozitivno što će nas voditi kroz dane. U najizazovnijim situacijama i razdobljima, male stvari one su kojima se uvijek iznova vraćamo jer naš život čini malo ljepšim. Osim što unose dozu pozitive u naše svakodnevicu, te male stvari one su kojima ćemo i našim najdražima izvući osmijeh na lice.

Upravo smo to i mi učinile za naše drage suradnike, klijente i prijatelje portala. Iako smo morale otkazati naš tradicionalni Journal Welcome Summer party, da smo tu i da mislimo na njih, odlučile smo im pokazati Journal Summer Boxom, koji je proteklih dana stigao na brojne adrese diljem Hrvatske. Njihove pozitivne reakcije uljepšale su nam ljeto.

Zašto isto vi ne biste učinili i za svoje najdraže?

Razveselite najdraže ljetnim paketom

Čak i ako ljeto provodite na različitim krajevima Hrvatske, svojoj obitelji, prijateljima i kolegama ljetnim paketom iznenađenja možete pokazati da mislite na njih. Beauty entuzijaste razveselite nekim od njihovih najdražih proizvoda, obožavateljima hrane i pića pošaljite nekoliko gastro poslastica, a onim najmanjima pošaljite novu igračku ili slikovnicu. Ili poklon izradite sami i na taj mu način dajte osobni pečat koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Kada je riječ o malim stvarima koje ćete staviti u ljetni paket za svoje najdraže, opcija je bezbroj. No, kada je riječ o načinu kako paket sigurno i brzo dostaviti obitelji, prijateljima ili kolegama gdje god se ovog ljeta nalazili, odabir uvijek je isti – GLS dostava.

Brza i sigurna GLS dostava

Web stranica GLS dostave paket.hr nudi uslugu paketne dostave po cijeloj Hrvatskoj i svojom nas brzom i sigurnom dostavom sve povezuje. GLS-ova snaga leži u pouzdanoj dostavi paketa uz pridržavanje rokova isporuke.

Uz paket.hr gotovo cijeli proces dostave je digitaliziran, jedini izvanmrežni dio u procesu je sam paket. Slanje paketa GLS-om je jako jednostavno i brzo. U par klikova miša napravite ili naručite paketnu naljepnicu i platite troškove dostave. Ako želite, možete zatražiti dolazak po paket, a ako ne, onda ga sami predajete u GLS PaketShopu. Pomoću broja pošiljke svoj paket možete pratiti na istoj stranici i to cijelim putem.

Kako bi vaše pošiljke lakše stigle do vaših najdražih, GLS vam daruje promotivni kod kojim ostvarujete 12% popusta. Kod za popust je Journal i vrijedi godinu dana (od datuma izlaska članka).

Foto: GLS, Pexels

Učitati još
Zatvori