GLS Croatia najavio novost koja će se svidjeti svima koji vole online shopping
GLS Croatia najavio novost koja će se svidjeti svima koji vole online shopping

GLS Croatia najavio novost koja će se svidjeti
svima koji vole online shopping

GLS Croatia ostvarila je novo partnerstvo s Petrolom i Croduxom i time omogućila klijentima jednostavnije preuzimanje paketa jer benzinske postaje Petrol i Crodux postaju PaketShopovi.

Što to znači?

Od sada se može preusmjeriti i preuzeti paket na najbližoj Petrol i Crodux benzinskoj postaji. Ova usluga osigurava fleksibilnost procesa jer sada svatko može odabrati gdje i kada će preuzeti svoj paket, a traženje parkinga više neće biti problem.

Ovo partnerstvo omogućuje široku mrežu paketnih usluga, uključujući mogućnost preuzimanja paketa iz inozemstva. Osim toga, novi paketni sustav na benzinskim postajama predstavlja i važnu prednost za građane koji žive u ruralnim područjima, gdje dostava izvan većih gradova može biti skupa i komplicirana.

Dostavu se može naručiti putem portala www.paket.hr u samo par klikova.

Prednosti ove suradnje

Ovo predstavlja korak u širenju usluga i unapređenju poslovanja na benzinskim postajama, a očekuje se da će to donijeti mnoge prednosti kupcima, kao i poduzetnicima.

Prednosti je puno, a ovo su samo neke:

#1 Fleksibilnost

Klijenti mogu preuzeti svoj paket kad god im odgovara, jer većina benzinskih postaja radi 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

#2 Brzina

Benzinske postaje su često smještene na prometnim mjestima, što znači da klijenti mogu brzo doći do tamo i preuzeti svoj paket bez gubljenja vremena na dulja putovanja.

#3 Sigurnost

Klijenti mogu biti sigurni da će njihovi paketi biti sigurni dok su na benzinskoj postaji, jer posjeduju nadzorne kamere te obučeno osoblje.

#4 Povoljnost

Većina benzinskih postaja ima širok izbor proizvoda te je često smještena u centralnome dijelu grada, što znači da možete obaviti i druge aktivnosti u blizini.

#5 Jednostavnost

Klijenti mogu obaviti kupovinu goriva i preuzeti svoj paket u jednom kretanju, štedeći vrijeme i trud.

Preuzimanje paketa nije nikad bilo više usput – provjerite to i sami

Pronađite nove lokacije PaketShopova na sljedećoj poveznici: Traži skladište | GLS Hrvatska (gls-group.eu)

Ako vas sve ove prednosti nisu uvjerili u praktičnost ovoga poteza GLS-a, možda vas činjenica da ćete u razdoblju od 15.05. do 15.06. pri preuzimanju paketa dobiti besplatnu kavu.

P.S.

Kava je odlična, baš kao i usluga. 🙂

Foto: PR

Učitati još
Zatvori