Difuzori pomoću kojih će vaš životni prostor postati oaza mira
Difuzori pomoću kojih će vaš životni prostor postati oaza mira

Difuzori pomoću kojih će vaš životni
prostor postati oaza mira

Aromaterapija se od davnina koristi u svrhu očuvanja zdravlja, liječenja i opuštanja. Eterična ulja i posebno odabrani mirisi imaju značajan utjecaj na mentalno, ali i fizičko zdravlje osobe, a načini njihove primjene sve su različitiji. S porastom razine stresa u ovom dinamičnom svijetu u kojem živimo, potrebe za kontrolom raspoloženja, upravljanjem vlastitom energijom i brigom o vlastitoj dobrobiti sve su veće.

Stres značajno utječe na kvalitetu života i može narušiti zdravstveno stanje pojedinca, ali postoje načini kako ga možemo umanjiti. Ljudi se sve češće odlučuju upravljati stresom na prirodne načine. Različitim se prirodnim mirisima, zvukovima i biljkama možemo umiriti, opustiti, ali i inspirirati, a u tome vam može pomoći nova Glade® Aromatherapy linija.

Već poznati formati Glade electric uređaj i svijeća te inovativni novi proizvodi difuzor i mirisni štapići olakšat će vam potragu za pravim načinom opuštanja. Savršen spoj jedinstvenih mirisa obogaćenim dvostrukom mješavinom esencijalnih ulja i unaprijeđenih formata. Glade® Aromatherapy kolekcija je prilagođena životu u ravnoteži s održivošću na umu.

S novim Glade® Aromatherapy Reed Diffuser, mirisnim štapićima vaš dom odisat će aromatičnim mirisima do 45 dana. Formula ne sadrži parabene, ftalate, nitro mošus, boje ili umjetna bojila, a pakiranje je napravljeno od 70% recikliranog papira, kako bi uz vaše zdravlje brinuli i o okolišu.

Ako ipak poželite dugotrajniju svježinu i sklad u svom domu, Glade® Aromatherapy Cool Mist Diffuser osigurat će umirujuću atmosferu do 60 dana. Prilikom korištenja difuzora, nije potrebno upotrebljavati vodu, čime izbjegavate stvaranje nepoželjnog nereda. Uređaj radi na USB priključak, tako da se ne trebate zamarati konstantnim mijenjanjem baterija. Formula također ne sadrži parabene, ftalate, nitro mošus, boje ili umjetna bojila, a pakiranje je napravljeno od 70% recikliranog papira. Difuzor možete prilagoditi vlastitim potrebama. Za stvaranje željenog ugođaja možete birati između 3 boje, 2 jačine svjetlosti i 3 intenziteta mirisa. Postignite životnu ravnotežu točno onako kako vama odgovara!

Moment of Zen

Uhvatite trenutak samo za sebe uz ”Moment of Zen”. Umirujuća mješavina biljnog francuskog lavandina i kremaste australske sandalovine vodi vas na mirisnu ljetnu avanturu. Opustite se uz miris lavande i odlutajte mislima na primorje te uključite ljetni mood i oduprite se jesenskim danima koji nam dolaze.

Calm Mind

Na trenutak stavite sve obveze u drugi plan. Uzmite pauzu, posvetite se sebi i umirite se na tren uz osvježavajući „Calm Mind“.  Mješavina svježeg talijanskog bergamota i gvatemalske limunske trave, pravo je rješenje za vas ako volite citrusne mirise. Otputujte na talijanske proplanke, umirite um i postignite duhovni sklad!

Pure Happiness

Što je sreća? Energija i inspiracija zamotana u spoj živopisne mješavine brazilske naranče i slatkog sjevernoafričkog cvijeta nerolija. Napunite se pozitivom i uljepšajte dan sebi i drugima uz energičan miris „Pure Happiness“.

Učinak mirisa na emotivno stanje pojedinaca poznat je već stoljećima, ali tek se odnedavno intenzivnije počeo koristiti ljekoviti potencijal raznoraznih mirisa. Zato se opustite, umirite duh  i inspirirajte uz Glade® Aromatherapy

Foto: Envy d.o.o.

Učitati još
Zatvori