Genijalno konceptualno božićno drvce sa slovenskim potpisom

Ako vas je uvijek mučilo pitanje kupovine prirodnih borova, a niste znali što s umjetnim božićnim drvcem nakon praznika donosimo rješenje. Xmas3 drveno božićno drvce je ideja i plod slovenske dizajnerice Rade Kos koju još od rođenja inspiriraju prirodni materijali i ljubav prema prirodi. U suživotu s prirodom i odgovornosti prema okolišu, tradiciji i rukodjelaca, božićno drvce Xmas3 izrađuje se ručno. Odlikuje ga jednostavan, jedinstven, inovativan i moderan oblik, a za izradu se koristi vrhunsko slovensko drvo tako da je drvce ekološki proizvod, a najbolje od svega – sklopivo je i lako se sprema kako bi dočekalo sljedeću godinu.

drvce5

Zbog domišljatog dizajna možemo ga ukrasiti po vlastitom ukusu i željama te se predati trenutnoj inspiraciji ili prostoru koji nas okružuje. Xmas3 možete minimalistički ukrasiti ili ga pak okružiti bogatim svečanim božićnim ukrasima, svake godine drugačije. Mirisni i grešno slatki medenjaci, zavodljiva idrijska čipka, prirodna glina i moderno staklo, ručno izrađeni božićni ukrasi… izaberite svoj dizajn, budite drugačiji i jedinstveni. A naredne godine izaberite nešto sasvim drugačije.

drvce1

Božićna drvca su izrađena od najkvalitetnijeg drva, ugodnog za ljude i zdravog materijala, pažljivo i ručno pregledana. Dolaze u nekoliko veličina, od extra small do velikog te u boji prirodnog drveta ili bijeloj. Na web stranici Xmas3 možete odabrati i različite ukrase, a naravno možete i iskoristiti kuglice i lampice od prijašnjih godina. Nama su za oko zapeli medenjaci koji zajedno s drvenom konstrukcijom čine idealno konceptualno drvce.

drvce6

drvce4

drvce3

drvce2

Foto: Xmas3 Facebook

0