Gdje pronaći savršeni božićni poklon?

Gdje pronaći savršeni božićni poklon?

Još jedni blagdani su pred nama, vrijeme zabave i uživanja s najmilijima, doba opuštanja i kreiranja najljepše atmosfere. Sve počinje ukrašavanjem gradskih ulica, a završava kićenjem jelke kod kuće i okupljanjem oko obiteljskog stola. No poučeni blagdanima koji su iza nas, znamo da do trenutka uživanja obično proživljavamo stresnu predblagdansku groznicu brinući se hoćemo li sve stići na vrijeme, organizirati sve što smo zamislili, pripremiti sve o čemu smo maštali, kupiti sve što je na božićnim popisima.

Iako nam se čini da do prvih božićnih dana imamo još vremena, kako bi izbjegli onu najveću ludnicu, već sada treba početi razmišljati o jednoj od najvećih stavki na tom popisu – poklonima. Užitak darivanja naših najdražih obično nam uspije pokvariti nedostatak vremena koje smo htjeli posvetiti biranju onog savršenog poklona pa pripremite li se odmah, ove godine možete blagdane dočekati spremni.

Odlazak u velike shopping centre mnogima je obavezan ritual u blagdansko doba. Na jednom mjestu možemo pronaći sve što nam treba za sve ukućane što je praktično i korisno, a City Center one svakako je prvi vrhu omiljenih destinacija. Brojne trgovine na raspolaganju nude sve, od novih modnih trendova, preko potrebnih beauty preparata, do tehnike, opreme za djecu, detalja za dom i brojnih drugih ideja.

Idealan poklon za blagdane

A ako ste uz toliki izbor još uvijek u nedoumici ili naprosto znate da tražite poklon za vrlo zahtjevnog individualca, onda je poklon bon baš savršeno rješenje u svakom trenutku. S takvim poklonom ovih blagdana zaista ne možete pogriješiti jer njime darujete gotovo neograničen izbor, odnosno shopping u više od 450 trgovina City Centera one Zagreb West, Zagreb East i Split. U brojnim trgovinama će čak i oni najizbirljiviji pronaći nešto za sebe, bilo da se radi o haljini koja je hit sezone, novim cipelama, poslovnom odijelu, igračkama za najmlađe, finom posuđu, nekom novom čudu tehnike ili lijepom komadu nakita. Genijalna ideja, zar ne? Poklon bon je dostupan za kupnju i online – više informacija pronađite na linku.

No osim poklon bona, City Center one ponuda krije i brojne druge prijedloge. U nastavku donosimo pravu zimsku inspiraciju – sigurni smo da ćete pronaći ponešto za sve koje želite razveseliti ove godine.

s.Oliver, 479 kn

Lovely Bags, 289 kn

Tisak media, 75 kn

Beats, iStyle, 2399 kn

Nine West, 679 kn

s.Oliver, 239 kn

Golden Rose, 39.99 kn

Hervis, 329.99 kn

Elesse Sport Vision, 99 kn

Eisenberg dnevna krema, Douglas, 1985 kn

Mass, 499 kn

Poklon bon od 200 kn

Foto: City Center one, Unsplash

Učitati još
Zatvori