Traži se najbolji hrvatski sendvič – oduševite receptom i osvojite 10.000 kuna  

Traži se najbolji hrvatski sendvič – oduševite receptom i osvojite 10.000 kuna  

Nabrusite noževe, pripremite sastojke jer traži se hrvatski sendvič i za to nudi vrijednu nagradu od 10.000 kuna. Sve što trebate napraviti je osmisliti ili podijeliti recept za svoj savršeni sendvič pa ga popraviti Zvijezda majonezom jer, jasno je, sendvič je bezveze kad nema Zvijezda majoneze.

Zvijezda traži najbolji hrvatski sendvič

Francuski sendvič

Zvijezdin Servis za sendviče već je popravio brojne svjetske sendviče pristigle iz dalekog Brazila, Rusije pa i Francuske. Sada je došlo vrijeme da pronađemo i odaberemo najbolji hrvatski sendvič.

Razigrajte se, uključite maštu, spojite nespojivo, ali pazite da vaša kreacija bude fina. Sendviči koji budu sadržavali neki sastojak karakterističan za Hrvatsku osvajat će više simpatija kod žirija. Obavezno je ispoštovati geslo svih ljubitelja sendviča: sendvič je bezveze kad nema majoneze i zato u svaki recept trebate ubaciti svoju omiljenu Zvijezda majonezu.

Ruski sendvič

Natječaj traje do 31. ožujka u ponoć dokad na micrositeu Servis za sendviče trebate postaviti fotografiju svog sendviča i opisati zašto je baš on poseban. Prepustite se mašti i pokažite kreativnost jer nema toga tko ne može napraviti ukusan sendvič. Osim glavne nagrade od 10.000 kuna i poklon paketas njihovim proizvoima, drugoplasirani recept dobiva 5000 kuna. Trećeplasirani sendvič će svom autoru donijeti  3000 kuna i poklon paket Zvijezdinih proizvoda uz podjelu recepta na medijskim i Zvijezdinim kanalima (web i društvene mreže).

Za idućih 10 sudionika osigurane su utješne nagrade – poklon paketi Zvijezda proizvoda. Sve detalje natječaja potražite ovdje.

 

Foto: PR, Zvijezda

 

 

Učitati još
Zatvori