Melkior, Ribafish i Mišel sasvim otvoreno na još jednoj rasprodanoj Ženskoj priči
Melkior, Ribafish i Mišel sasvim otvoreno na još jednoj rasprodanoj Ženskoj priči

Melkior, Ribafish i Mišel sasvim otvoreno na još jednoj rasprodanoj Ženskoj priči

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić sinoć je održala četvrto ovogodišnje izdanje jedinog interaktivnog talk-showa Ženska priča, koji ide uživo ispred publike u klubu Sax!, i to na temu KAD NAM MUŠKARCI KUHAJU!, a u gostima su bili: Podravkin kuhar Mišel Tokić, član žirija Masterchefa Melkior Bašić te novinar i bloger Domagoj Jakopović Ribafish.

Tri muškarca o kuhanju na novoj Ženskoj priči

Kao i svaki put kada na sceni nastupaju muškarci, tada atmosfera u klubu bude uzavrela do maksimuma, što zbog iskrenosti, što zbog neupitnog smisla za humor za što su zaslužni gosti koji su bez imalo zadrške i dlake na jeziku nastojali ženskoj publici dati odgovor na pitanje: Zašto muškarci u zadnje vrijeme sve češće kuhaju?

Pričali su i o svojim počecima u svijetu kulinarstva, stažiranju po restoranima, otkrili sve tajne ‘kužinavanja’ u stresnim uvjetima te podjelili s publikom kako su neizmjerno zahvalni kada im prijatelji kuhaju, ali da podjednako vole i ugošćavati. Pričalo se o kuhanju kao sredstvu zavađanja žena, o vrstama hrane i pića koji su sigurni afrodizijaci, složivši se kako je svaka hrana afrodizijak, ako se ženi sviđaš kao osoba, zbog čega ti je onda prolaz zagarantiran.

Kako se bliži Uskrs, tako se govorilo i o uskršnjim delicijama, receptima, ponekim trikovima, uz jasnu poruku kako za blagdane treba uživati, a ne poludjeti od pustog nakuhavanja. Publika se najviše smijala na temu najluđih anegdota iz kuhinje i druženja do ranih jutarnjih sati, kojih je uistinu napretek, uz poneku tajnu za uspješan lijek protiv mamurluka.

Bila je to večer puna emocija, smijeha i nezaobilazne zabave, zbog čega je popularan talk show i ovog mjeseca bio do zadnjeg mjesta rasprodan.

Novo izdanje Ženske priče čeka nas u svibnju

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u srijedu, 17.svibnja 2023., u 20,00 h, a sav prihod od ulaznica donirat će se, kao i svaki mjesec, udruzi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u petom ovogodišnjem izdanju Ženske priče, čija će sezona trajati do srpnja 2023.

Foto: Marina Ribar

Učitati još
Zatvori