Tri muškarca o kuhanju na novoj Ženskoj priči
Tri muškarca o kuhanju na novoj Ženskoj priči

Tri muškarca o kuhanju na
novoj Ženskoj priči

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić sprema četvrto ovogodišnje izdanje jedinog interaktivnog talk-showa Ženska priča koji ide uživo ispred publike, i to na temu KAD NAM MUŠKARCI KUHAJU!. U goste joj dolazi podravkin kuhar Mišel Tokić, član žirija Masterchefa Melkior Bašić te novinar i bloger Domagoj Jakopović Ribafish.

Kako nam se bliži Uskrs, tako se na ovomjesečnoj Ženskoj priči priča o uskršnjim delicijama, receptima, svim tajnama kulinarskih vještina, a gosti će nastojati publici dati odgovor na pitanje „ Zašto muškarci u zadnje vrijeme sve češće kuhaju?“

Ženska priča
Mišel Tokić

Ženska priča u SAX!-u

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u srijedu 05.travnja 2023., u 21,00 h, a sav prihod od ulaznica donirat će se udruzi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Obavezna je rezervacija mjesta za posjetitelje na WhatsApp 091 552 06 11 ili na zenskaprica.sax@gmail.com

Izdvajamo samo neka od imena koje su do sada bile u gostima: Jadranka Kosor, Tereza Kesovija, Zrinka Cvitešić, Zdenka Kovačiček, Daniela Trbović, Jelena Veljača, Ella & Danijela Dvornik, Gabi Novak, Franka Batelić, Mia Dimšić, Tončica Čeljuska, Andrea Andrassy, Nevena Rendeli Vejzović, Iva Šulentić , Nina Violić, Mila Elegović, Sanja Doležal, Ida Prester, Helena Minić Matanić, Salome, Antonija Blaće, Barbara Kolar i brojne druge. Od muškaraca su u gostima bili: Goran Milić, Aleksandar Stanković, Željko Pervan, Zoran Špajc, Mario Petreković, Mirko Fodor, Tarik Filipović, Zuhra, Amar Bukvić, Mario Valentić, Ivan Pažanin, Boris Jokić, Ribafish, Bruno Šimleša, Krešimir Mišak i mnogi drugi.

Ženska priča
Melkior Bašić

Traži se mjesto više

Na samoj večeri, koja je jako dobro posjećena tematiziraju se razna životna područja, ali na zabavan i opušten način, uz interakciju publike koja gostima postavlja pitanja. Iskrene priče javnih osoba su garancija uspjeha Ženske priče i “mjesta više” koje se traži iz mjeseca u mjesec.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju u četvrtom ovogodišnjem izdanju Ženske priče, čija će sezona trajati do srpnja 2023.

Ženska priča
Domagoj Jakopović Ribafish
Učitati još
Zatvori