Zavirite u novootvoreni jako cool beach bar u Poreču

Zavirite u novootvoreni jako cool
beach bar u Poreču

@garazfruitbar

Jadranska obala svake godine nas iznenadi novim cool mjestima uz plažu. Poreč je dobro poznata destinacija za obiteljski odmor, ali i dobar provod. Divne plaže nalaze se na svakom koraku, a na adresi Nikole Tesle 13 prije nekoliko dana otvorilo se jedno jako cool mjesto. Masivni drveni šank u kombinaciji s betonskim elementima izgleda urbano šik. Čini se da će Garaž beach bar ovog ljeta biti omiljeno mjesto uz plažu gdje će se tražiti stolac više.

Garaž fruit bar

@garazfruitbar

S obzirom na to da su otvoreni tek nekoliko dana, arhiva fotki na Instagramu polako se puni. S prostrane terase puca pogled na more, a jedan detalj savršeno je zaokružio cijeli eksterijer. Betonski zid poslužio je kao zaštita od naleta vjetra, a beach baru je dao i dašak popularnog industrijskog štiha. Šarmantni štih postigli su tabureima od drveta i jastučnicama s motivom palmi – prava morska atmosfera.

@garazfruitbar
@garazfruitbar

Ono što ponudu čini drugačijom je da se na meniju nalaze i razne voćne plate koje stalno viđamo po društvenim mrežama, a idealan su snack za predah od kupanja i sunčanja. Garaž beach bar može se pohvaliti i cijelom paletom šarenih koktela, ginova, smoothieja i svježih sokova. Iako se o Garaž baru već šuška, ne sumnjamo da će u narednim tjednima postati najpopularnije mjesto uz more u Poreču.

Učitati još
Zatvori