Zavirite u najveći Starbucks na svijetu koji se danas otvara

Zavirite u najveći Starbucks na
svijetu koji se danas otvara

Starbucks Reserve Coffee Bar

Najveći Starbucks na svijetu danas u 9 sati otvara svoja vrata. Nalazi se u Chicagu, u zgradi Magnificient Mile, a zauzima površinu od nevjerojatnih četiri tisuće kvadratnih metara. Do sad se najveći Starbucks nalazio u Tokiju, a riječ je zapravo o Starbucks Roastery, odnosno o kafićima u koje su uključene i velike pržionice kave. S obzirom da se ovaj prostire na čak četiri kata, puno je više od kafića i pržionice, dok iz Starbucksa najavljuju da ćete ovdje uživati u svim svojim osjetilima.

Iskustvo na četiri kata

Na prvom katu nalazi se Starbucks Reserve kafić u kojem možete uživati u Starbucks kavama i ostalim omiljenim napitcima. Ovdje se još nalazi i trgovina u kojoj možete kupiti ekskluzivne poklone i Starbucksove najrjeđe kave, a prije nego što odete na idući kat, pogledajte i kako se pred vama prži kava.

Cijeli drugi kat rezerviran je za talijansku pekarnicu Princi, a posjetitelji ovdje mogu uživati u doručku, ručku, večeri i, naravno, kolačima.

Na trećem katu nalazi se Experiential Coffee Bar gdje možete produbiti svoje znanje o kavi kroz istraživačke metode kuhanja te kušati inovativne pripravke za kavu.

Na četvrtom katu smjestio se Arriviamo Coctail Bar u kojem možete uživati u inovativnim koktelima od kave i čaja te ekskluzivnim pićima inspiriranim kulturom i tradicijom Chicaga. Ovdje se još nalazi i Barrel-Aged Coffee Bar gdje možete kušati kavu čija se zrna drže u bačvama koje se inače koriste za držanje viskija i drugih alkoholnih pića, a usput ćete naučiti sve postupku prženja i stvaranja takve kave.


U svijetu je trenutačno otvoreno još pet Starbucks Roasteriesa: u New Yorku, Seattleu, Šangaju, Milanu i Tokiju, ali ovaj u Chicagu stvarno je jedinstven.

Foto: Starbucks Reserve

Učitati još
Zatvori