Zara Home ima najslađu kolekciju za male pomagače u kuhinji

Zara Home ima najslađu kolekciju za
male pomagače u kuhinji

U Zaru Home uvijek rado zavirimo u potrazi za raznim detaljima i sitnicama za dom. U kolekcijama za dom ovog popularnog high street brenda možete pronaći baš sve što vam treba za kuhinju, kupaonicu, dnevnu i spavaću sobu – od kuhinjskog pribora i posuđa preko ručnika i posteljina pa sve do dekoracija i ostalih potrepština za svoj životni prostor.

S vremena na vrijeme pojave se i limitirane kolekcije koje nas jednako oduševe, a posljednja u nizu namijenjena je najmlađima. Radi se o capsule dječjoj kolekciji za kuhinju koja je uistinu najslađa kolekcija koju smo vidjeli!

Zara Home dječja kolekcija za kuhinju

Pretvorite svoju kuhinju u improviziranu slastičarnicu uz novu slastičarsku kolekciju male veličine. U njoj ćete pronaći košulje za najmlađe kuhare, kape i pregače, malene silikonske kalupe pastelnih boja i pribor od profesionalnih materijala, ali u mini veličini. Tu su i preslatke metalne kutije za kolačiće, emajlirano posuđe i dječji valjak za tijesto s otiskom omiljenih pekarskih proizvoda.

U kolekciji se nalazi i preslatki komplet za palačinke – slagalica za igru s dijelovima u obliku palačinki, tanjura, pribora za jelo i preljeva, izrađena od drva različitih boja. Set možete upotpuniti i drvenim kolačićima ili sladoledima, a postoji čak i drveni aparat za vafle.

U ponudi je i izdanje poznate kuharice “Srebrna žlica”, posebno prilagođeno za djecu, a sadrži 40 brzih i jednostavnih talijanskih recepata za djecu stariju od 10 godina. Osim toga, Zara Home je podijelila jedan vrlo ukusan i zdrav recept za slatki kruh od jabuka koji možete pronaći online.

U nastavku pogledajte dijelić onoga što vas čeka u kolekciji, a cijelu ju možete istražiti ovdje.

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori