U Zagrebu se otvara novo cool mjesto za druženje i uživanje u street foodu

U Zagrebu se otvara novo cool mjesto za
druženje i uživanje u street foodu

Na sjecište starog i novog dijela grada, po uzoru na londonski BOXPARK i praški Manifesto, sredinom lipnja u Zagreb stiže modularni kontejnerski hub na otvorenom koji objedinjuje druženje, zabavu i gourmet doživljaje.

Prvo izdanje održat će se od 11. lipnja do 31. srpnja 2021. godine na prostranoj površini između Velesajma, Hipodroma i Bundeka, točnije na istočnom parkiralištu uz Aveniju Većeslava Holjevca u Novom Zagrebu.

Novo cool mjesto u gradu

Zagrebački Modulee novo je mjesto urbanih okupljanja u ugodnom ambijentu na otvorenom s bogatom ponudom street food zalogaja, brojnim događanjima, predstavama, izložbama i koncertima te mogućnošću organiziranja pop up vikend-tržnice (placa) s proizvodima raznih OPG-ova. Ulaz je slobodan, a sva događanja događaju se na otvorenom uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera.

Sama organizacija događanja odvija se s misijom zero waste-zero impact – s obzirom na to da nam je pandemija pokazala da prirodu moramo poštovati mnogo više nego što smo to činili dosad, sav pribor koji se planira koristiti bit će napravljen od recikliranih materijala, biorazgradiv ili pogodan za ponovnu upotrebu, a posebna će se pažnja posvetiti recikliranju otpadaka.

Planirano radno vrijeme će, u skladu s odlukama Stožera civilne zaštite, biti od 11 do 22 sata, ali i dulje, sve do 2 sata, ako to dopuste nove mjere Stožera.

Koncept koji objedinjuje druženje, zabavu i gourmet doživljaje

Koncept je osmislio tim hrvatskih kreativaca koji na ovaj način žele Zagrebu vratiti titulu predvodnika industrije događanja u Hrvatskoj, ali i unijeti pozitivnu energiju u grad. Projekt pokreće Maja Barišić iz tvrtke Modulee, koja se publici već ranije predstavila kreativnim rješenjima modularnih kontejnerskih jedinica postavljenih na raznim događanjima na otvorenom, kako u Zagrebu tako i izvan njega. Arhitektonsko rješenje potpisuje zagrebački studio OPA arhitektura, dok su vizualni identitet oblikovali  kreativci iz agencije Senor. Katapult promocija zadužena je za produkciju događanja.

Zagrebački Modulee bit će novo mjesto susreta i okupljanja za ekipu iz svih kvartova. Uz veliku terasu za sunčanje i ispijanje ljetnih koktela, brojne će posjetitelje zasigurno razveseliti povratak zagrebačkog street fooda na velika vrata – sve zajedno zvuči kao sjajan uvod u zagrebačko ljeto!

Više informacija o programu uskoro na Facebooku i Instagramu: @moduleecroatia

Foto: Modulee Croatia 

Učitati još
Zatvori