Zagrebačka slastičarnica Le Kolač slavi prvi rođendan novim kolačima i custom cake uslugom

Le Kolač uvijek nastoji unijeti promjene i poboljšanja u svoju ponudu te svojim radom inspirirati druge. Prvu uspješnu godinu odlučili su zaključiti s malo većim promjenama. Rođendan će proslaviti u svom stilu – u kuhinji, uz kreativne i inovativne ideje.

Upravo na Dan zaljubljenih, kada slave svoj prvi rođendan, kreću s malim doprinosom prema očuvanju okoliša – plastičnu ambalažu mijenjaju novom, ekološki prihvatljivom, oblikovanom njihove proizvode te izrađenom isključivo od recikliranog materijala. Potaknuti željom za promjenama, a ne trendovima, krenuli su razvrstavati otpad u kuhinji, reducirati korištenje plastike, a kvalitetne sastojke kolača obogatili su novim zanimljivim okusima i posebnim bio čokoladama.

Nova ponuda sastoji se od 9 vrsta pažljivo osmišljenih i pripremljenih kolača za čiju su pripremu koristili samo najkvalitetnije i provjerene bio proizvode.

Između ostalog u ponudi će se naći i poznata imena poput Lješnjaka i Pite od jabuka, ali u još boljem, novom izdanju. Tu su još i Tart od karamele i badema, Čokoladni kolač sa sjemenom tonke te bezglutenski Cheesecake s yuzuom, japanskim citrusom. Veganski flan sa sojom i kokosom moći će konzumirati i osobe intolerantne na gluten i laktozu.

Gosti od idućeg tjedna mogu kupiti i paket od 6 kolača, Le Kolač Six pack, po promotivnoj cijeni i u posebnoj ambalaži.

U stalnoj ponudi nude Tortu od lješnjaka te Tortu od čokolade i tonke, koje je potrebno naručiti najkasnije dva dana unaprijed.

Još jedna novost u Le Kolač ponudi je Custom cake. Sve što je potrebno je reći što volite, odabrati veličinu torte, okuse, dekoraciju, aplicirati svoj logo, vizual ili fotografiju po želji, a ostatak posla prepustite Le Kolač timu. Takva torta pogodna je za sve vrste prigoda, od onih poslovnih pa do rođendana, krštenja, pričesti, krizmi i vjenčanja, a potrebno ju je naručiti najmanje 7 dana unaprijed.

Povodom Valentinova i našeg rođendana, parovi će moći personalizirati ambalažu za kolače, za što je samo potrebno predbilježiti se do 8.2.2020. putem maila info@lekolac.com.

Uskoro u ponudu uvode još neke promjene pa će se među slatkim proizvodima naći razni keksi, čokolade, paste i karamel. Uz Kimbo Superior kavu, posluživat će i vruće čokolade koje će si gosti moći sami pripremiti na našoj terasi. Ponuda se, kao i do sada, nastavlja sezonski širiti, a najljepše vrijeme tek nas čeka.

Vjerujemo da smo vam dali dovoljno razloga da nas posjetite i uživate u našoj novoj ponudi! Vidimo se na adresi Petretićev trg 3!

Photo: PR

1