Začin s okusom Twix čokoladica stvarno želimo probati

Začin s okusom Twix čokoladica
stvarno želimo probati

Ako poput nas jednostavno obožavate karamelu, onda ste sigurno obožavatelji slavne Twix čokoladice, koja se sastoji od 35% mliječne čokolade, 32% karamele i 26% hrskavog keksa.

Twix smo, osim u standardnom pakiranju čokoladnih štapića u paru, posljednjih godina također viđali u niz drugih varijacija na temu pa čak i kao sladoled, a nebrojeno je mnogo i do-it-yourself recepata koji su kod kuće nastojali rekreirati ovu omiljenu slasticu.

Sada je na tržište stiglo nešto novo što definitivno želimo probati – začin s okusom Twix čokoladica.

Začin s okusom Twix čokoladica

Mješavina začina Twix Shakers kombinira hrskavi kolačić, okus meke karamele i mliječne čokolade kako bi se dobio onaj prepoznatljivi okus Twix čokoladice. Ovu mješavinu začina možete koristiti kako bi poboljšali okus omiljenih slastica i poslastica, od sladoleda preko milkshakea do kolača i deserata.

A osim u slatkim receptima, tvrtka B&G Foods, koja je zaslužna za stavljanje začina na tržište, preporučuje da Twix Shakers isprobate i sa slanim zalogajima kao što su kokice i pileća krilca. Podijelili su i svoj recept za Twix BBQ Sauce koji uključuje kečap, med, Worcestershire umak, limunov sok i mješavinu začina Twix Shakers, a koji, kako kažu, odličan paše s pilećim krilcima.

Twix Shakers mješavina začina zasad je dostupna jedino na američkom tržištu pa ćemo morati pričekati da se pojavi kod nas, ali već sada možemo reći da jedva čekamo!

Foto: B&G Foods

Učitati još
Zatvori