Smoothie napitci i dalje su broj 1

Danas svi živimo užurbanim tempom koji nam ne ostavlja dovoljno vremena da svakodnevno tražimo recepte i pripremamo hranjive obroke koji su nam potrebni tijekom dana. Pritom je doručak najvažniji obrok, što više ne treba ni spominjati, jer su nam energija i malo osvježenja najpotrebniji ujutro. A da bismo u dan doista krenuli siti, zadovoljni i puni elana, odličan kompromis čak i u nedostatku vremena su ukusni, zdravi i hranjivi smoothie napitci od omiljenog voća i povrća. Srećom, izbor nam je nadohvat ruke, a naš favorit je definitivno Freska Smoothie.

Smoothie kao omiljeni doručak i snack

Smoothie se istaknuo kao omiljeni doručak i međuobrok jer osim što je ukusan i zdrav, vrlo ga je jednostavno pripremiti pa je odličan suputnik u našoj svakodnevnoj jurnjavi. Započeti jutro sa zdravom kombinacijom sočnog voća i povrća pametna je odluka, a uz smoothie možemo lako zamijeniti nezdrave obroke koje bismo inače potražili u pekarama.

Obroci u čaši koji su ukusni, zdravi i niskokalorični savršena su hrana koja nam pomaže u borbi s viškom kilograma. U isto vrijeme osvježavaju, gode našoj koži i vitalnim funkcijama organizma. Najjednostavniji način da povećamo unos voća, povrća i tekućine upravo je smoothie. Možemo ga pripremati s vodom, mlijekom ili jogurtom, a u pripremi se uglavnom koriste nutritivno bogate namirnice pune vitamina i minerala koji djeluju preventivno kod raznih oboljenja. Okus možemo dodatno obogatiti žitaricama, orašastim plodovima ili medom.

Freska smoothie sadrži najviše voća

Smoothie je prava vitaminska i energetska bomba koja nam pomaže da u dan krenemo siti, zadovoljni i puni energije. Ovaj popularni napitak možemo pripremati sami kod kuće ili u nedostatku vremena posegnuti za onim najboljim što se nudi na polici u trgovini. Nas je oduševio Vindijin Freska Smoothie! Ukusan i hranjiv, sadrži super zdrave kombinacije jogurta, voća, povrća i žitarica, a dolazi u četiri različita okusa koja će zadovoljiti i najviša očekivanja ljubitelja zdravog načina života.

Ovaj gotovi smoothie prava je vitaminska bomba te odlična zamjena za nezdrave varijante obroka i međuobroka. Možete izabrati između četiri fina i zdrava miksa okusa: kruška, banana, kivi i špinat; višnja, banana, nar i cikla; šljiva, jabuka, smokva i zob te ananas, banana i kokos.

Moramo pohvaliti i samo pakiranje jer Freska smoothie dolazi u prvoj kartonskoj boci na domaćem tržištu – ekološki najodrživijem pakiranju dosad.

Doživi čarobnu polarnu svjetlost uz Freska smoothije

Ako kupite 2 Freska Smoothie proizvoda u jednoj kupovini, možete sudjelovati u SMS nagradnoj igri, koja je počela 9. prosinca i u kojoj od sada nadalje imate priliku osvojiti vrijedne nagrade poput trenutno omiljenog beauty gadgeta svjetskih trendseterica: svjetlosnu LED masku za njegu lica, vrhunskog branda MZ SKIN među čijim su obožavateljima Victoria Beckham, Alexa Chung i Kourtney Kardashian. Tjedna izvlačenja počinju od 23.12., a sudjelovanjem u nagradnoj igri ulazite u bubanj za glavnu nagradu – putovanje i smještaj u Švedskoj za dvije osobe i veličanstveni doživljaj aurore borealis. Tjedne nagrade pratite na društvenim mrežama Vindije, a detaljna pravila nagradne igre potražite ovdje.

Foto: Vindija, Unsplash

0