Vera Wang za Ladurée – najnovije izdanje obožavanih macarons

Vera Wang za Ladurée – najnovije
izdanje obožavanih macarons

A post shared by L i n g ☻ (@xximlingxx) on

Ime Ladurée poznato je u cijelom svijetu. Ova pariška slastičarnica je popularnost svoje franšize osigurala ponajprije macaronsima, a onda i drugim zamamnim slasticama. Nerijetko sezonski plasiraju na tržište nove proizvode i nove suradnje – ova posljednja daleko je najglamuroznija.

Vera Wang za Ladurée

Naime, Ladurée se udružio s Verom Wang za stvaranje limitirane linije slatkiša koja će biti dostupna samo kroz 2018. godinu u poslovnici u New Yorku. Ako vas je zanimalo kakve slastice može osmisliti slavna dizajnerica vjenčanica onda pred sobom imate odgovor. Vera je macaronsima i torticama pristupila na način kao da osmišljava novu vjenčanicu, posve u svojem minimalističkom stilu.

Glavne arome koje se nalaze u liniji Vera Wang Pour Ladurée su kokos, šlag i mango, a sastoji se od macaronsa, svadbenih torti, mini tortica i torte obložene macaronsima. No ne samo da su privlačne okusima, ove slastice su toliko lijepe da ih gotovo ne želite pojesti. Minuciozno ukrašene ružicama, trakama i mašnama zaista odražavaju prepoznatljivu Verinu estetiku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori