Skriven od pogleda i uronjen u prirodu – ovaj beach bar na Hvaru djeluje nestvarno

Naš najsunčaniji otok Hvar mogao bi se, uzduž i poprijeko, istraživati tjednima. Samo ovog ljeta ondje smo otkrile pregršt divnih novih i starih lokacija vrijednih posjeta, a jedna od najboljih ideja kako Hvar istražiti poput lokalca je u legendarnoj kabriolet bubi u kojoj raspored kretanja krojite po svojoj mjeri i otok doživljavate na jedan sasvim novi način.

Prirodne atrakcije, kulturne i povijesne znamenitosti, hoteli i concept storeovi, restorani i beach barovi… Hvar doista ima za svakoga ponešto, a ima i ovaj gotovo nestvarni bar, skriven od pogleda i uronjen u netaknutu prirodu. Riječ je o Vaiana Beach Hvar, restoranu, beach i lounge baru, smještenom u uvali Zavala, u Starigradskom zaljevu.

Vaiana Beach Hvar

Najveća posebnost ove uvale u kojoj se smjestio i Vaiana Beach Hvar, jest upravo njena pozicija. Stvorena je za one koji žele pronaći miran kutak i na osami uživati u sjeni borova, svježini ljetnog maestrala i čistom moru, a doživljaj ovog mjesta samo će dodatno naglasiti ovaj cool uređen restoran i bar, u kojem ćete komotno moći provesti sate i sate svog slobodnog vremena, uživajući u dobrim jelima i osvježavajućim pićima, zavaljeni u vreće za sjedenje, na boho tabureima ili elegantnim ležaljkama.

Foto: Vaiana Beach Hvar

1