Uvijek je dobar trenutak za TEEKANNE čaj

Uvijek je dobar trenutak za TEEKANNE čaj

Teekanne-Love-Nar

Čaj je poseban napitak koji je dobar kako za tijelo tako i za duh. Suptilna aroma i ugodan okus stvaraju osjećaj mirnoće i mobiliziraju našu unutarnju energiju. No, čaj je ipak više od ukusnog napitka. Njegovi pozitivni učinci na naše zdravlje poznati su tisućama godina. Kušajte nove TEEKANNE specijalitete LOVE čajeva i nećete im moći odoljeti. Ime govori samo za sebe – otkrijte čaroban svijet ljubavi i strasti uz nove okuse i priuštite si poseban doživljaj za sva osjetila! 

Love-čaj

Poklonite LOVE jedni drugima uz TEEKANNE čaj 

LOVE TEEKANNE čaj je pravi voćni izazov. Plemeniti NAR i voćne note se spajaju uz puno ljubavi i u vašu šalicu donose čaj jedinstvenog i punog okusa. Poseban doživljaj za sva osjetila. 

teekanne-2

Dok je PASSION TEEKANNE čaj zavodljivog mirisa te pobuđuje egzotične snove. Elegantan i sofisticiran karakter MARAKUJE oduševljava i najzahtjevnije zaljubljenike u čaj.  

teekanne-3

Najnoviji okus ove zime je LOVE TEEKANNE u kojem ukusna KRUŠKA i neodoljiva SMOKVA daju savršenu kombinaciju okusa.  

teekanne

Dopustite da vas zavede ograničeno izdanje LOVE čajeva i prepustite se mirisnim trenucima jer uvijek je dobar trenutak za TEEKANNE čaj. “Sve što radimo u TEEKANNE-u ima za cilj osigurati uživanje u čaju. Naši stručnjaci putuju na plantaže širom svijeta kako bi pronašli najbolje čajeve i pripremili ih za vas. TEEKANNE znači neusporediv užitak čaja, pažljivo odabrane proizvode i zahtjevne standarde obrade.” TEEKANNE. To je okus čaja. Od 1882. 

hello-tea

Foto: PR

Učitati još
Zatvori