Ususret 3. Salonu pjenušavih vina u Zagrebu

Ususret 3. Salonu pjenušavih
vina u Zagrebu

Nakon dva uspješna salona pjenušavih vina u Zagrebu i pet u Ljubljani, u pripremi su saloni za 2019. godinu. Ususret 3. Salonu pjenušavih vina Zagreb u veljači sljedeće godine, u četvrtak 13. rujna 2018. održano je pjenušavo druženje pod nazivom Sparkling table na kojemu su organizatori zagrebačkog salona željeli pokazati gdje je i kako sve počelo.

SPARKLING TABLE

Sparkling table je odgovor na Facebook provokaciju na temu kušanja šampanjaca u Zagrebu. Ime se rodilo spontano, pola sata prije prve večere za prijatelje u kolovozu 2016., na kojoj se okupilo 10 prijatelja svaki sa svojom bocom šampanjaca, a domaćini dr. Nina Levičnik i Radovan Černelić su pripremili zalogaje.

Nakon devet večera i dvije godine kasnije, možemo reći da je Sparkling table ljubavna priča … priča o ljubavi prema pjenušavim vinima, dobroj hrani, zanimljivim sljubljivanjima pjenušavih vina i hrane i iskrenom druženjima s prijateljima. Iz prvog druženja Sparkling table rodilo se i partnerstvo među domaćinima dr. Ninom Levičnik, osnivačicom mreže Salona pjenušavih vina, Radovanom Černelićem, koordinatorom mreže i prof. Marijom Vukelić, direktoricom Salona pjenušavih vina Zagreb. 

O SALONU

3. Salon pjenušavih vina u Zagrebu smješten je na atraktivnoj lokaciji u centru Zagreba – u prestižnim dvoranama Hotela Dubrovnik koje pružaju odlične uvjete za predstavljanje pjenušavih vina na najvišoj razini. Salon okuplja 40 izlagača na uniformiranim izlagačkim mjestima. Dio salona namijenjen je ponudi kulinarskih delicija koje se sljubljuju s pjenušavim vinima. Sastavni dio salona su najavni događaji, radionice i vođene degustacije na kojima se predstavljaju vina izlagača salona.

Datum: petak, 1. veljače 2019.

Radno vrijeme:  15 -21h

Lokacija: Hotel Dubrovnik, Zagreb

Cijena ulaznice: 20 eura/ 15 eura u predprodaji

Prodaja ulaznica: Eventim (pretprodaja), recepcija salona (na dan priredbe)

Preporuka

Zatvori